Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téynleg ennyire ciki ha egy felnőtt pasi dögösnek tart egy 16 éves lányt?
Ebben az esetben a férfi csak szépnek és vonzónak tartja a lányt és nem akar tőle semmi többet.
"És nem is a 18+-os Tóth Andi dolgairól beszéltünk. Hanem arról, hogy mondjuk 50 éves papik ne szexualizálják csak azért, merr 16 éves korában feltett egy miniszoknyás csücsörítős fotót magáról meg egy csókolózósat."
a 16 éves tóth andi ugyanazt csinálja és ugyanúgy néz ki, mint a 25 éves, egy egészséges hetero férfi farka pedig ugyanúgy moccan mindkettőtől, legyen a tulajdonosa tizen-huszonéves srác, vagy 50 éves "papi".
tudom, sokkal nyugodtabb lenne a lelked, ha az 50 éves férfiak csak az 50 éves nőket találnák szexuálisan vonzónak, köztük is lehetőleg csak a saját feleségüket, őket is lehetőleg csak havi egyszer amikor véletlen riadót fújnak a megmaradt peték, de ez sohasem volt így, soha nem is lesz, dolgozd fel. viselkedni meg lehet tanulni, a működés nem lesz más.
Ciki?
Kit érdekel.
Inkább egy 16 éves vidám, gyönyörű és érett gondolkodású lány, mint egy 36 éves, csoffadozó, minden szempontból lelakott és megkeseredett hárpia.
Miért lenne ciki?
Jobban néz ki sokkal, mint a ráncos, löttyedt 40-es, 50-es nők!
Persze, az is rendben van, hogy Lakatos Márk a 15 éves (talán csak pár hónap a külünbség közte és a 16 éves Andi között) srácot találta vonzónbak, ugye? Ugyanaz.
Aztán csodálkoztok, hogy a nők inkább egyedül vannak és nem akarnak gyereket ilyen pedofil ösztönlényektől.
Én azt nem értem, hogy öreg férfiak, hogy tudják magukat annyira gusztának képzelni, hogy náluk sokkal fiatalabb, szép nőre kattannak rá?!
Szerintem ez az esztétikai jóízlés lerombolása.
Egy 40-es, 50- es férfi miért nem a korosztályából válogat?
Szerintem van, hogy 40 felett már a 40-es nőknél is kicsit öregesebbek... Szal.
Egy műsorban hallottam, hogy pszichológus azt mondta, hogy a férfiak többnyire felülértékelik magukat, míg a nők inkább alul.
Amúgy szerintem egy férfi nem is gondol arra, hogy ő maga milyen, a nőt nézi csak, hogy milyen jól néz ki.
A felülértékelése' miatt, pedig nincsen gátlása.
18 évesen is hasonlóan fog kinézni, onnantól meg szabad a vásár.
A sok meglöttyedt 40-es, 50-es bánatnő meg irigykedhet nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!