Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Téynleg ennyire ciki ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téynleg ennyire ciki ha egy felnőtt pasi dögösnek tart egy 16 éves lányt?

Figyelt kérdés

[link]

Ebben az esetben a férfi csak szépnek és vonzónak tartja a lányt és nem akar tőle semmi többet.

okt. 29. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
31%

"És nem is a 18+-os Tóth Andi dolgairól beszéltünk. Hanem arról, hogy mondjuk 50 éves papik ne szexualizálják csak azért, merr 16 éves korában feltett egy miniszoknyás csücsörítős fotót magáról meg egy csókolózósat."

a 16 éves tóth andi ugyanazt csinálja és ugyanúgy néz ki, mint a 25 éves, egy egészséges hetero férfi farka pedig ugyanúgy moccan mindkettőtől, legyen a tulajdonosa tizen-huszonéves srác, vagy 50 éves "papi".

tudom, sokkal nyugodtabb lenne a lelked, ha az 50 éves férfiak csak az 50 éves nőket találnák szexuálisan vonzónak, köztük is lehetőleg csak a saját feleségüket, őket is lehetőleg csak havi egyszer amikor véletlen riadót fújnak a megmaradt peték, de ez sohasem volt így, soha nem is lesz, dolgozd fel. viselkedni meg lehet tanulni, a működés nem lesz más.

okt. 29. 22:02
 72/80 anonim ***** válasza:
45%

Ciki?

Kit érdekel.

Inkább egy 16 éves vidám, gyönyörű és érett gondolkodású lány, mint egy 36 éves, csoffadozó, minden szempontból lelakott és megkeseredett hárpia.

okt. 29. 22:55
 73/80 anonim ***** válasza:
55%

Miért lenne ciki?

Jobban néz ki sokkal, mint a ráncos, löttyedt 40-es, 50-es nők!

okt. 30. 00:28
 74/80 anonim ***** válasza:
31%
Hányingerek vagytok.
okt. 30. 00:43
 75/80 anonim ***** válasza:
35%

Persze, az is rendben van, hogy Lakatos Márk a 15 éves (talán csak pár hónap a külünbség közte és a 16 éves Andi között) srácot találta vonzónbak, ugye? Ugyanaz.

Aztán csodálkoztok, hogy a nők inkább egyedül vannak és nem akarnak gyereket ilyen pedofil ösztönlényektől.

okt. 30. 00:47
 76/80 anonim ***** válasza:
27%

Én azt nem értem, hogy öreg férfiak, hogy tudják magukat annyira gusztának képzelni, hogy náluk sokkal fiatalabb, szép nőre kattannak rá?!

Szerintem ez az esztétikai jóízlés lerombolása.

Egy 40-es, 50- es férfi miért nem a korosztályából válogat?

Szerintem van, hogy 40 felett már a 40-es nőknél is kicsit öregesebbek... Szal.

nov. 1. 14:11
 77/80 anonim ***** válasza:
30%

Egy műsorban hallottam, hogy pszichológus azt mondta, hogy a férfiak többnyire felülértékelik magukat, míg a nők inkább alul.

Amúgy szerintem egy férfi nem is gondol arra, hogy ő maga milyen, a nőt nézi csak, hogy milyen jól néz ki.

A felülértékelése' miatt, pedig nincsen gátlása.

nov. 1. 14:18
 78/80 anonim ***** válasza:
33%
73-as is jól írja. Egy megkeseredett, öreg fószerben semmi önkritika, max mélyen elfojtva. Ebből jön az, hogy a frusztrációját ilyen szimpatikusan:) mutatja ki.
nov. 1. 14:22
 79/80 anonim ***** válasza:
31%

18 évesen is hasonlóan fog kinézni, onnantól meg szabad a vásár.

A sok meglöttyedt 40-es, 50-es bánatnő meg irigykedhet nyugodtan!

nov. 1. 16:23
 80/80 anonim ***** válasza:

De hány évesnek? 40-50- nek?!

🤣

nov. 1. 16:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!