Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Téynleg ennyire ciki ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téynleg ennyire ciki ha egy felnőtt pasi dögösnek tart egy 16 éves lányt?

Figyelt kérdés

[link]

Ebben az esetben a férfi csak szépnek és vonzónak tartja a lányt és nem akar tőle semmi többet.

okt. 29. 13:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
22%
51 :D
okt. 29. 17:43
 52/80 anonim ***** válasza:
61%

"az, aki görcsösen felnőtt akar lenni, mert az menő. Utánozzák a sztárokat, utánozzák az instamodelleket, mert látják, hogy azok iránt sokan nyáladzanak (főleg ha ők maguk abban a pillanatban beilleszkedési mániás tinik, akikben elkezdenek tombolni a hormonok)"

Mint pl Tóth Andit? Na ettől lesz csak igazán ocsmány és álszent ez a fajta vélekedés, amit most ő is éppen előad. Pontosan ő maga is a probléma része, hát celebként milyen példát mutatott a fiatal lányoknak? Ezzel futott be, hogy ennyire túlszexualizálta tudatosan a saját testét és viselkedését, így lett celeb. És azóta is ezzel celebkedik legtöbb esetben, lásd a képes példa és a legtöbb Tóth Andis bulvárcikk. Most meg utólag szidja ezt az egészet, meg a rajongótáborának azt a részét, aki főleg a kinézete miatt volt oda érte, amiből egykor elég jól megélt. Kicsit se átlátszó és kétszínű viselkedés. Ha valóban annyira bánná a múltat, akkor a divatos férfiakra való fröcsögés helyett inkább arról beszélne, hogy mennyire megbánta azokat amiket tett, meg hogy mennyire buta volt, felelőtlen, és hogy lányok ne kövessétek a példám, mert egyenes út a romlásba! Ehelyett ő mindent nagyon jól csinált, szex drogok rock and roll, a felelősség meg szokás szerint teljes mértékben áttolva a férfiakra. Rendkívül egyenes és őszinte viselkedés, gratulálunk Andi! Bár ha mostanában már valóban ez lesz a trend, akkor valahol értem is amit csinál...

okt. 29. 17:45
 53/80 anonim ***** válasza:
32%
Lehet annó andi áló farkas képeket is kapott pókhasú båcsiktól,milyen trauma lehetett ez,addig azt se tudta hogy néz ki
okt. 29. 17:47
 54/80 anonim ***** válasza:
48%
Én érdekes így épp tini korból kinőve nem voltam sosem egy perverz állat, nem fogdoztam lányokat meg nem tettem megjegyzéseket sem, nem is mutogattam magam az instán, ha valami vágyam volt letudtam magamban úgy, hogy senki nem látott, és még szűz vagyok, ilyen is van, nem csak ribik meg fuckboyok, nem értem miért kell ennyire védeni ezt az alja fűvel-fával kufircolós életmódot.
okt. 29. 17:48
 55/80 anonim ***** válasza:
43%
Most a férfiak szidása a trend,mossák a nők sokszor a saját agyukat is
okt. 29. 17:48
 56/80 anonim ***** válasza:
36%
53: de pont ez az, hogy tiniként ez nem tudatos. Mert nem elég érett rá, hogy átgondolja ennek a következményeit. Ilyen próbálkozások vannak tiniknél, de oda kell egy környezet, aki visszarántja, hogy "értem, hogy felnőttködni akarsz, de ez még nem való neked". Illetve azért ő esetében a média is tolta egy irányba. Ha vki emlékeszik az X Faktor bemutatkozó videójára, egy tök normális ruhába felöltözött kiscsaj volt. Ott biztos történt ez-az a háttérben sajnos, ahol mindenféle megmondóember terelte az ilyen tinikurvoid irányba, meg látta, hogy bizonyos efebofil férfinépség körében mennyire népszerű lesz. De akkor még gyerek volt! És nem volt ebben tudatos. Mert gyerek, mert nem kifejlett még az agya, nincs olyan ítélőképessége.
okt. 29. 17:49
 57/80 anonim ***** válasza:
50%

57

Most is tök ugyanazt csinálja, pedig már nem tini.

okt. 29. 17:50
 58/80 anonim ***** válasza:
38%
55: nem minden tini viselkedik így, de van, akinek ez a felnőttködés / szárnypróbálgatás. És nem is a 18+-os Tóth Andi dolgairól beszéltünk. Hanem arról, hogy mondjuk 50 éves papik ne szexualizálják csak azért, merr 16 éves korában feltett egy miniszoknyás csücsörítős fotót magáról meg egy csókolózósat.
okt. 29. 17:50
 59/80 anonim ***** válasza:
37%
55 nem csak fűvel fával bacás meg szerzetesi életmód van,szűz barátom,hatodikba verték a gyíkot a srácok a pad alatt a tanárnőre,mindnek van felesége már
okt. 29. 17:51
 60/80 anonim ***** válasza:
39%
Ha erre gerjednek nyugodtan csapják ki rá, mit ártanak azzal?
okt. 29. 17:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!