Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan "csajozhatnék" ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "csajozhatnék" ennyi idősen?

Figyelt kérdés

26 vagyok és az utóbbi évek kimaradtak teljesen, mivel volt barátnőm. Azelőtt sem voltam egy nőcsábász, sajnos nem ment soha olyan természetesen.

Társaságom nincsen akikkel rendszeresen eljárok ide-oda. Néhány barátom van, de velük is esetleg kettesben megyünk el inni egy üdítőt vagy beülünk beszélgetni valahova.

Egyébként sem tetszem senkinek, úgyhogy teljesen mattolva vagyok. Munkában nem tudok ismerkedni, mert nem olyan a munkahelyem, a hobbim pedig megint nem teszi lehetővé a nőkkel való ismerkedést, csak a férfiakkal valót.

Van ebből valami tudatos kiút, vagy törődjek bele, aztán vagy lesz valaki véletlenül, vagy nem?

szept. 3. 13:15
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
26%
Társ/szexkeresőn.
szept. 3. 13:17
 2/42 A kérdező kommentje:
Az nem jöhet szóba. Egy képen sem nézek ki jól. Ha valami alakult is valaha, az mindig élőben kezdődött.
szept. 3. 13:20
 3/42 anonim ***** válasza:
76%
Beülős helyek, bár, pub. Nyitott szemmel kell járni, egy nő nagyon kevés eséllyel fog odamenni hozzád, észre kell venned ki néz téged. Persze nézés és nézés között is van különbség, de ha valaki feltűnően keresi a tekinteted, mosolyog, akkor ahhoz nyugodtan odamehetsz. Társkereső sem ördögtől való, ott van például tinder, azon rengeteg fiatal fent van. Instán is lehet ismerkedni. Lényeg egy kreatív, akár vicces szöveg. És a lényeg, hogy görcsösen ne akard, mert akkor annál jobban az ellenkezőjét éred el. Tehát elsődlegesen ne azért menj el valahova, hogy ismerkedj, hanem hogy jól érezd magad, aztán vagy lesz valaki , vagy majd következőnek.
szept. 3. 13:26
 4/42 anonim ***** válasza:
60%
Na ezt a képes dolgot látni kéne, igényes, laza kép legyen és mivel fiatal vagy így fiatalos is!
szept. 3. 13:27
 5/42 anonim ***** válasza:
90%
Ha élőben voltak sikereid, akkor nem lehetsz egy csődtömeg. Kezdeményezz élőben!
szept. 3. 13:29
 6/42 anonim ***** válasza:
57%
Gondolkozz, hogy valami pozitívat tudsz-e magadról írni, mert ez egy katasztrófa.
szept. 3. 13:32
 7/42 anonim ***** válasza:
22%
Mi a hobbid?
szept. 3. 13:35
 8/42 A kérdező kommentje:

A nyáron ezzel a laza lendülettel mentem mindenhova, nem volt semmi sikerélményem. Viszont ha őszinte akarok lenni, szerintem én nem mernék odamenni senkihez. Bár olyan feltűnően nem is mosolyogtak még rám.

Nem akarok nyafogni, mert nem azért vagyok itt, csak tényleg olyan szerencsétlen vagyok ilyen téren, hogy az ilyen általános dolgok rajtam nem segítenek. Már más nem jutott eszembe, azért jöttem ide, hogy hátha valaki itt tud adni valami jó tippet.

Ha olyan vicces, nagydumás volna a személyiségem biztos könnyebb volna, de a csendes pasik gyakran nem túl érdekesek a nőknek.

szept. 3. 13:38
 9/42 anonim ***** válasza:
69%
Akkor próbálj szerencsét neten, csak cseréld le a képeid. Utolsó mondatod meg javítanám nincs gond a csendes pasikkal, de ha nem mersz odamenni senkihez, akkor mi a terv? Hogy valaki odamegy hozzád?
szept. 3. 13:41
 10/42 anonim ***** válasza:
65%
Nem az a kudarc, ha megpróbálod és kapsz egy elutasítást, hanem ha meg sem próbálod.
szept. 3. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!