Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan "csajozhatnék" ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "csajozhatnék" ennyi idősen?

Figyelt kérdés

26 vagyok és az utóbbi évek kimaradtak teljesen, mivel volt barátnőm. Azelőtt sem voltam egy nőcsábász, sajnos nem ment soha olyan természetesen.

Társaságom nincsen akikkel rendszeresen eljárok ide-oda. Néhány barátom van, de velük is esetleg kettesben megyünk el inni egy üdítőt vagy beülünk beszélgetni valahova.

Egyébként sem tetszem senkinek, úgyhogy teljesen mattolva vagyok. Munkában nem tudok ismerkedni, mert nem olyan a munkahelyem, a hobbim pedig megint nem teszi lehetővé a nőkkel való ismerkedést, csak a férfiakkal valót.

Van ebből valami tudatos kiút, vagy törődjek bele, aztán vagy lesz valaki véletlenül, vagy nem?

szept. 3. 13:15
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi a fizetésed?

A szüleidel élsz még?

szept. 3. 13:51
 12/42 anonim ***** válasza:
80%

Őszinte leszek veled, nem sok esélyed maradt. Ha korábban sem voltál sikere úgy általában a nőknél, nem találtad meg velük a közös hangot, nem keresték a társaságod, ha te próbálkoztál falakba ütköztél, általánosságban láthatatlan, érdektelen voltál számukra, akkor ez ennyi volt. Tudom le leszek pontozva de ez az igazság én pontosan ezt élem.

Anno még jól néztem ki (legalábbis a mostani külsőmhöz képest), de így is szökőévente volt egy-egy csaj aki bármilyen érdeklődést mutatott volna irántam, Többnyire közönyösek, érdektelenek voltak irányomba, nagyon nagyon kevés olyan lány volt akivel legalább beszélgetésig eljutottam. Szerencsém volt és lett egy csajom, de ő vele is már 5 éve véget ért a dolog.

Most 30 leszek és évek óta semmilyen közöm nem volt nőhöz.

Nekem van nagy baráti, haveri köröm és a tágabb ismerősi kör is elég kiterjedt. Nem ezen múlik ezt elhiheted, attól még hogy sok emberrel vagy jóban, beszélő viszonyba, nem leszel érdekesebb a nők számára. Ez is tapasztalat.

Pl. múltkor egy közelebbi haverommal elmentünk egy olyan társaságba, akiket bár ismerünk, de azért nem vagyunk velük olyan szoros viszonyba. Ott voltak fiúk-lányok vegyesen, az egészből szinte végig az lett, hogy haverommal egymással beszélgettünk, a többieket nem nagyon foglalkoztattuk.

Két dolgot tehetsz:

1. feladod és másban próbálsz kiteljesedni.

2. Gyökeresen megváltoztatod az életed MINDEN aspektusát. Tehát amit eddig csináltál annak a pontos ellenkezőjét kell tovább csinálnod, akár el is költözhetsz, és teljesen átformálod minden téren magadat.

Nem tudom hogy ez a dolog lehetséges-e, de az eddigi minták nem jöttek be, akkor ne várd, hogy a jövőben működni fognak.

Én az első pontot választottam.

szept. 3. 13:52
 13/42 anonim ***** válasza:
60%
Mi a hobbid? :)
szept. 3. 14:13
 14/42 anonim ***** válasza:
0%
Kocsmák pubok
szept. 3. 14:16
 15/42 A kérdező kommentje:
Hát, nehéz lesz beletörődni, de mindent meg lehet szokni. A nyers valóság csakugyan így nézhet ki, ahogy felvázoltad. Érzem én is, hogy nem kapkodnak utánam, miért is változna ez a közeli jövőben. Nem is tudok mást mit mondani, nekem lehet ez a sors jutott, majd örömömet lelem másban.
szept. 3. 14:19
 16/42 A kérdező kommentje:
A sport a hobbim egyébként.
szept. 3. 14:20
 17/42 anonim ***** válasza:
76%
Edzőterem, sportesemények például jó helyszín lehet. Nem kell nyomulni, csak szimplán légy nyitott
szept. 3. 14:29
 18/42 anonim ***** válasza:
27%

Na nalam mar ezert kiesnel. Nem ertem, hogy egy Ferfi onbizalmat hogy kepes megingatni az, ha egy vadidegen no esetleg nem akar vele ismerkedni es visszautasitja.

Komolyan itt tartunk??? Miert nem lehet odamenni? Mitol kell felni? Mi fog tortenni? Nemet mond es ? Akkor mi lesz?🤷🏼‍♀️

25N

szept. 3. 14:33
 19/42 gergelice16 ***** válasza:
57%
Én egy ifjúsági közösségben találkoztam a feleségemmel. Előző barátnőmmel pedig egy kórusban. Ezzel azt akarom mondani, hogy ha van valami hobbid, kereshetsz egy közösséget, ahol tudnál barátkozni olyanokkal, akikkel hasonló az érdeklődésetek. Ha pedig már vannak barátaid, egy lépéssel közelebb kerülsz a barátnőhöz is.
szept. 3. 14:36
 20/42 A kérdező kommentje:

Nem ingatja meg, de rosszul esne azért és szép lassan felgyülemlene bennem a visszautasítások tömkelege, ami szerintem senkire sincs jó hatással. Attól, hogy visszautasít tudom, hogy attól ugyanúgy megy az életem tovább, ugyanúgy sportolok, nem rúgnak ki a munkahelyemről stb. de csak még inkább kedvemet szegné a nők terén.

Értem, szerencsére neked akkor összejött!

szept. 3. 14:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!