Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "csajozhatnék" ennyi idősen?
26 vagyok és az utóbbi évek kimaradtak teljesen, mivel volt barátnőm. Azelőtt sem voltam egy nőcsábász, sajnos nem ment soha olyan természetesen.
Társaságom nincsen akikkel rendszeresen eljárok ide-oda. Néhány barátom van, de velük is esetleg kettesben megyünk el inni egy üdítőt vagy beülünk beszélgetni valahova.
Egyébként sem tetszem senkinek, úgyhogy teljesen mattolva vagyok. Munkában nem tudok ismerkedni, mert nem olyan a munkahelyem, a hobbim pedig megint nem teszi lehetővé a nőkkel való ismerkedést, csak a férfiakkal valót.
Van ebből valami tudatos kiút, vagy törődjek bele, aztán vagy lesz valaki véletlenül, vagy nem?
De senki nem mondta, hogy menj oda mindenkihez🤣 vagy neked mindenki tetszik vagy ennyire mindegy, ki az, csak legyen valaki? Nyilvan ahhoz menj oda, aki szimpatikus.
A toketlenseg pedig pontosan ez vagy pedig onbizalomhiany.
Arra viszont ne szamits, hogy a szexi csajok majd odamennek hozzad felszedni teged.
Mindenki alatt azokat értem akik tetszenek.
Köszönöm a tippet, de ez nekem nem fog menni! Míg élek olyan nem lesz, hogy valakihez odamenjek ismerkedési szándékkal. Ahhoz én nem töketlen vagyok, hanem kevés. Kevés személyiségileg és fizikai paraméterek tekintetében is. Tudom mik az erősségeim, miben vagyok mondhatni nagyon jó, de azt is, hogy mik a gyengéim.
Volt már, hogy végül léptek a lányok inkább, vagy írt a barátnője, hogy kezdjek már valamit xy-al, ne csak nézzem. És még úgy sem mentem oda élőben, mert földbe gyökerezett a lábam, ha el akartam indulni! Megvártam inkább míg ír. Ha majd valaki lát bennem fantáziát akkor tesz róla, hogy történjen valami. Vagy majd tényleg alakul valami lassan magától, ha szerencsém lesz.
Én k+ szerencsétlen voltam mindig a csajozásban, mégis voltak csajaim. Ha nekem összejön, szerintem bárkinek összejöhet.
F
Akkor varakozt csak. Ha majd kapcsolatod lesz, ott is a no kerje meg a kezed ?
Komolyan nem ertem az ilyen onsorsronto embereket.
Szerinted melyik nonek lesz ez szimptikus ? Meg a tizeneves korosztalynak is azok a sracok jonnek be, akik mernek kezdemenyezni, az idosebb korosztalyrol ne beszeljunk.
De ezek szerint nem akarod elegge vagy meg nem szr elegge egyedul ahhoz, hogy tevolegesen tegyel is valamit.
25 vagyok, nő, szingli. Nem szeretem a hangos, "nagylegény" pasikat.
De ahogy olvasgatlak, te se vagy szimpi - ne vedd rosszul, de nem csak mint pasi, hanem úgy emberileg is. Ennyire passzív és negatív ne legyél, neked sem jó. Én a helyedben először ezen dolgoznék:)
Nem akarom, hogy a nő kérje meg a kezem, de ez nekem nem tetszik, hogy minden rám van hárítva. Ha akarok valakit, akkor menjek oda az összes nekem tetsző nőhöz. Elég kiszolgáltatott helyzet.
Attól, hogy ezt nem fogom megtenni szerintem még nem vagyok sem pesszimista, sem negatív. Egy beszélgetés során ezt vígan, mosolyogva mondanám el. Jókedélyű és mosolygós vagyok, tehát az nem igaz, hogy ez engem rosszul érint és besavanyodott lennék.
Ismerem magamat és nem szorulok rá senkire, hogy boldog legyek. Sőt, kifejezetten jól vagyok így szingliként is, egyedül annyi, hogy néha jólesne, ha lenne ki mellé feküdni este.
De ha nem lesz, akkor sem dől össze a világ. Legalább nem pelenkára kell majd költenem a pénzemet.
Köszönöm a válaszokat, bár kicsit furcsa, hogy ennyi alapján szerintetek nem becsülöm magamat és meg kell békélnem magammal, meg kell másítanom a világról alkotott képemet... Tessék?!
Van aki tudja, hogy nem tud úszni épp ezért nem megy a tenger közelébe sem. Most akkor ő sem becsüli magát, mert tud magáról egy hiányosságot?! Szerintem ugyancsak békés, harmonikus viszonyban élek magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!