Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan "csajozhatnék" ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan "csajozhatnék" ennyi idősen?

Figyelt kérdés

26 vagyok és az utóbbi évek kimaradtak teljesen, mivel volt barátnőm. Azelőtt sem voltam egy nőcsábász, sajnos nem ment soha olyan természetesen.

Társaságom nincsen akikkel rendszeresen eljárok ide-oda. Néhány barátom van, de velük is esetleg kettesben megyünk el inni egy üdítőt vagy beülünk beszélgetni valahova.

Egyébként sem tetszem senkinek, úgyhogy teljesen mattolva vagyok. Munkában nem tudok ismerkedni, mert nem olyan a munkahelyem, a hobbim pedig megint nem teszi lehetővé a nőkkel való ismerkedést, csak a férfiakkal valót.

Van ebből valami tudatos kiút, vagy törődjek bele, aztán vagy lesz valaki véletlenül, vagy nem?

szept. 3. 13:15
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%
Miért vagy saját magad legnagyobb ellensége ? Lehet lepontozni, de nem szabad így hozza állni, hogy neked ez a sors jutott és elfogadod. Persze ez a könnyebbik út, mint esetleg tenni érte, hogy ne így legyen. Segítő szándékkal írtam neked, de ha csak a negatívot hajtod és ez árad belőled, akkor ez így is fog maradni. De ha neked jó ez a biztonságos “beletörődés” hát legyen. Kellene neked egy jó haver, aki kicsit felnyitja a szemed és elgondolkodsz kicsit
szept. 3. 15:59
 22/42 A kérdező kommentje:

Nem akarok magamnak rosszat, csak már nem nagyon tudok többet tenni érte, beleértve ebbe a külsőt is. Az, hogy költözzek fel Pestre egyedül csak ezért, az nem fog menni.

Több ötletem nincs. Ruhák terén azt mondják jó az ízlésem, frizurámra figyelek, túlsúlyos és túl sovány sem vagyok. És ez az ami frusztrál, hogy nem rajtam áll csak és tehetek bármit, ha valamiért nem jön össze, ugyanúgy ahogy a #12-nek sem.

Odamenni lányokhoz nem fogok szerintem, legalábbis annyira nem vagyok magam alatt egyelőre. Ha csak ez az egy mód van az ismerkedésre.

szept. 3. 16:16
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem eddig mit tettél érte? Komolyan érdekel
szept. 3. 16:21
 24/42 anonim ***** válasza:
100%
Illetve most írásod alapján a társkeresőt és a nőkhöz odamenést is gáznak tartod?
szept. 3. 16:30
 25/42 A kérdező kommentje:

Sokat olvastam, olyasmiket is amik nem érdekeltek feltétlenül, de hozzátesz egy emberhez, volt, hogy csak kiültem és néztem, hogy milyen stílusú ruhákat hordanak a jómódúbb emberek és olyanokat szereztem be én is, neten is sok öltözködési oldalt böngésztem mire kialakult nagyjából. Súlyokkal is edzek, hogy legyen egy kis formája a testemnek bár az edzés szükségeltetik a sport miatt is (fontos hozzá a jó kondi).

Tanultam, hogy mégis valamire hátha jutok az életben, meg amúgy is, van akinek imponáló, ha nem csak 8 osztályom van. Eljárok ide-oda ha van rá lehetőségem, bár mint mondtam ezzel kicsit meg vagyok lőve, de mint kiderült ez sem garantált siker. Próbálok normálisan viselkedni mindenkivel, nincsenek botrányos ügyeim, nem iszok, nem cigizek.

szept. 3. 16:36
 26/42 A kérdező kommentje:

Nem tartom gáznak, de nincsenek jó képek rólam. Lehet élőben sem vagyok jobb attól függetlenül, de talán picivel mégis.

Odamenni pedig azért nem fogok senkihez, mert nem vagyok kimondottan jóképű, így idegenek pláne nem vevők rám és én sem vagyok olyan oldott, jókedélyű típus akivel ismeretlenül is szívesen elcseveg egy nő.

szept. 3. 16:39
 27/42 anonim ***** válasza:
Én adnék egy esélyt a társkeresőnek, mindenesetre szerencsét kívánok
szept. 3. 17:02
 28/42 anonim ***** válasza:
65%

Tehat nem jo a tarskereso es nem akarsz senkihez odamenni.

Hat akkor ez van, csak akkor ne rinyalj, hogy nincs lehetoseg.

Uristen, annyira felidegesit ez az egesz, komolyan. Szerencsere az en parom nem volt ilyen toketlen anno.

En no letemre is mentem oda korabban srachoz ismerkedni es bizony volt olyan, hogy elhajtottak. Es ? Kit erdekel? Mentem tovabb. Miert gyulne fel ? Az, hogy nehany embernek nem tetszem kulsore ? Es ?

szept. 3. 17:13
 29/42 anonim ***** válasza:
100%
Mindig van tudatos kiút. Valamiért úgy érzem te inkább szeretnél egyedül lenni, és korlátozni magad, hogy nem lehet semmi.
szept. 3. 18:16
 30/42 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék egyedül lenni, de ha csak ez a kétféle megoldás létezhet és máshogy nem nagyon van már lehetőségem, ha eddig sem voltam egy nagyágyú akkor nem fogok ebbe beleőrülni. Bár idővel egyre nehezebb, mert már most is sokan foglaltak, de még azért lehet van egy-két évem, ha úgy kell legyen találhatok valakit. Görcsösen odamenni mindenkihez semmi értelme, úgyis érződik rajtam. Töketlen vagyok ezért? Legyek. A fene sem foglalkozik velem, magamat meg egyáltalán nem érzem töketlennek ezért.
szept. 3. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!