Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téynleg ennyire ciki ha egy felnőtt pasi dögösnek tart egy 16 éves lányt?
Ebben az esetben a férfi csak szépnek és vonzónak tartja a lányt és nem akar tőle semmi többet.
"hogy 16 éves, nem pedig 25 vagy 30"
Látod te azt nagyon jól, csak ezzel takarozol.
"Tóth Andi rendesen kiosztotta a férfiakat, akik a fiatal lányokra buknak"
Ilyen ez Andi egyből, ha már öregedni kezdesz. Hirtelen savanyú lesz a szőlő, hogy már nem te vagy a csúcson, hanem a nálad fiatalabb lányoké a figyelem. Érdekes módon korábban nem volt vele baja, hogy kitette mindenét, és most mégis a férfiakat kéri érte számon. Holott feltételezem az ő esetében pontosan ez játszott közre a fene nagy népszerűségében is. Mondom ezt úgy, hogy szinte sose láttam és hallottam tőle semmit, a cikkeket is elkerültem ami róla szólt, mint a többi bulvárszemetet.
Amúgy az a kemény, hogy most megnéztem, a csaj 99-es születésű. Iszonyat nagyon öregedett az arca ahhoz képest! Hiába na, az éjszakázás, végtelen pasizás, kokainmámor teszi a dolgát. Gondolom arról is a férfiak tehetnek, hiszen belerángatták :) Na mindegy Andi, ismét megvolt az 5 perc hírnév, örülj magadnak, pár év és már ennyi se marad neked. Mész a süllyesztőbe a többi wannabe lejárt celeb közé. Valószínű érzed is ezt, azért ez a kétségbeesett kapálózás a figyelemért. És ha már senki nem lesz rád kíváncsi, hát végül majd az is a férfiak hibája, majd kitalálod addig hogyan alakítsd úgy a narratívát. De siess, már csak röpke pár éved maradt hátra!
egyébként a gyk helyi rekordjaitól még elég messze vagyunk. volt itt már olyan is, hogy 30 éves nőt vonzónak találó férfit címkéztek pedofilnak (a férfi 50 felett volt, és hogy fúj milyen undi és beteg hogy vonzónak talál valakit, aki a lánya lehetne)
hihetetlen, egyesek mennyire elcsépelik azt a kifejezést, amit eredetileg az óvoda kerítése mellett sóvárgó perverz állatokra találtak ki.
#29 jajdehát nem érted, akkor még egy éretlen ártatlan gyerek volt, aki legfeljebb próbálgatja magát a kortársai előtt
igaz, hogy felnőttként is ugyanezt csinálta és ebből lett a celebsége, nem számít
az legyen a konklúzió, hogy rohadt perverz férfiak, ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!