Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A felnőtt 30-as, 40-es pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A felnőtt 30-as, 40-es pasik miért nem vállalják fel büszkén hogy incelek? Miért kell ezt szépíteni vagy szégyellni?

Figyelt kérdés

jún. 18. 11:00
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevesen tudják és rengetegen lusták, hogy utánanézzenek, de az incel az involuntary celibate angol kifejezés rövidített változata, ami annyit tesz: akaratlanul nőtlen. Azzal, hogy valaki szeretne egy társat magának és szeretné ha szexuálisan is kiegyensúlyozott lenne (amik egyebként teljesen normális, alapvető emberi dolgok) semmi baj nincsen. Azzal sincs semmi baj, ha valakinek ezt nem sikerül elérnie és boldogtalan lesz emiatt, hiszen a legtöbb embernek nem fognak az ölébe pottyanni a legjobb dolgok az életben, hanem a többségnek meg kell dolgoznia érte. Én is incel vagyok, de nekem sikerült megértenem ezt a dolgot és köszönöm és folytatom továáábbb!!!
jún. 18. 11:06
 2/33 anonim ***** válasza:
82%

Nem ártana, ha az egész világon mindenki jobban szégyelné magát egy kicsit.

Amúgy mi büszkeség van abban, hogy senkinek nem kellesz? Akármire, nem csak kapcsolatra. Ha sehova nem vesznek fel dolgozni, arra is büszke vagy?

jún. 18. 11:13
 3/33 A kérdező kommentje:

2-es arra nem gondoltál hogy a nőkkel is van baj és nem csak a férfiakkal? Ez az egyirányú mocskolódás nagyon visszás.

Egyébként nyilván vannak femcelek csak nem vokalizálják a dolgot mert egy nőnek sokkal kínosabb azt beismerni hogy "nem kell senkinek", vagyis nem kell a nagymenő Chadeknek. Sok nő vagy szerető státuszban van amit szintén nem verhet nagy dobra, vagy pedig egyszerűen elbújik a világ elől, macskázik, kutyázik, utazgat, borozik, barinőzik.

38F büszke incel

jún. 18. 11:20
 4/33 anonim ***** válasza:
83%
Tehát élvezi az életet, míg az incel gyakorin bőg.
jún. 18. 11:23
 5/33 anonim ***** válasza:
61%

En felvallalom.

40F incel

jún. 18. 11:27
 6/33 anonim ***** válasza:
5, történt valami a 40. szüliden? Brad Pitt lettél? Valaki küldött autót, pénzt? A Playboy villából írsz, elkezdődött a 40 feletti aranyélet?
jún. 18. 11:29
 7/33 anonim ***** válasza:
0%
Legszívesebben minden incelből nőgyógyászt faragtatnék, hogy ott incelkedjenek tovább kedvükre.
jún. 18. 11:54
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
Felvállalom de nem vagyok rá büszke. Ìgy alakult
jún. 18. 11:56
 9/33 anonim ***** válasza:
66%

"Legszívesebben minden incelből nőgyógyászt faragtatnék, hogy ott incelkedjenek tovább kedvükre."

Légyszi ne. Nem tudom, miért az inceleknek gondolod büntetésnek, hogy egy sebezhető helyzetben megélhetik a nőgyűlöletüket.

jún. 18. 11:58
 10/33 anonim ***** válasza:
74%

Nem vállalják?? Ne rohogtess,itt nincs olyan kommentjuk amit ne írnának alá hogy INCEL!!

SHORTINCEL!!

Nagyon is büszkék,mivel a körülmények aldozatainak tartják magukat igy hova is szegyenkeznenek?😃 nem tudtad hogy mindig a csúnya gonosz nők a hibásak? A biblia óta divat ránk mutogatni mint eredendő bűnre😃

jún. 18. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!