Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A felnőtt 30-as, 40-es pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A felnőtt 30-as, 40-es pasik miért nem vállalják fel büszkén hogy incelek? Miért kell ezt szépíteni vagy szégyellni?

Figyelt kérdés

2024. jún. 18. 11:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
84%

Inkabb oruljel ennek. Nalam pl. nem kezdemenyeztek nok, csak a prostik nyekeregtek nekem az Ecseri uti aluljaroban.

Az en kulsom mindig is szar volt, sose volt neki honnan elromlani. A fogaim egeszsegesek, de nem szepek, hajam van boven, allam nincs, a fa.szom is kicsi.

40F incel

2024. jún. 18. 15:28
 22/33 anonim ***** válasza:
64%

21 "Az en kulsom mindig is szar volt, sose volt neki honnan elromlani. A fogaim egeszsegesek, de nem szepek, hajam van boven, allam nincs, a fa.szom is kicsi."

De ezek amúgy közvetlen tapasztalatok amiket nőktől kaptál, szóval pl abból hogy együtt voltál nővel vagy a saját véleményed magadról?

Mert ezen a zavart elméjű oldalon pl. kb 30 centi alatti faxra is azt mondják hogy kicsit, tele van kezelésre szoruló emberekkel is.

2024. jún. 18. 16:14
 23/33 A kérdező kommentje:

40F incel nem gondoltál faroknövelő műtétre?

38F incel

2024. jún. 18. 16:14
 24/33 A kérdező kommentje:

Nem tudom érdekel e bárkit de nekem olyan 15 centis a hímvesszőm. Vajon ez elég a mai nőknek?

38F incel

2024. jún. 18. 16:16
 25/33 anonim ***** válasza:
57%

"40F incel nem gondoltál faroknövelő műtétre"

Itt, Malajziaban nem hiszem, hogy van ilyen. De amugy hugyozni jo, ugyis csak arra hasznalom....

"ezek amúgy közvetlen tapasztalatok amiket nőktől kaptál, szóval pl abból hogy együtt voltál nővel vagy a saját véleményed magadról?"

Az, hogy nem kopaszodom? Latszik az a tukorben is. Amugy en, veled ellentetben csak friendzone-ig jutottam. Akinel eselyem lehetett volna, az nalam idosebb es/vagy testi fogyatekkal elo no.

40F incel

2024. jún. 18. 17:28
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

20-as vagyok:

Mondjuk én hálás vagyok, hogy legalább kipróbálhattam milyen az, ha egy nő TÉNYLEG vonzónak talál, és tényleg velem akar lenni, nem csak egy megbánt egyéjszakás történetre vagyok jó vagy esetleg arra, hogy pénzért dughassak valakivel.

Az én példám egyébként tökéletesen tükrözi azt, hogy a blackpill = a külső mindenek felett áll, mennyire igaz.

Amikor elkezdtem dolgozni 7 éve a munkahelyemen (ez az első normális munkahelyem) még fiatalabb voltam, 20-as évem elején, jóképű, rendes, normális srác. Akkor tök máshogy viszonyultak hozzám a kollégák, mint most. Ahogy egyre romlott a külsőm észleltem hogy akár ugyanazok a munkatársak akik régen jófejek, kedvesek voltak, egyre undokabbak, és lenézőbbek lettek. És ez igaz régi és új kollégákra is. Pedig a hozzáállásom, a munka teljesítményem, a személyiségem nem változott szignifikánsan. Nem lett más a viselkedésem, nem viszonyultam senkihez sem máshogy mint a kezdetekkor.

Egész egyszerűen a külsőnk határoz meg minket. Akinek szar külső adatik meg, jó eséllyel szar élete lesz. Akinek jó külső, az pedig megtapasztalhatja a jó életet, de veszíthet is pont úgy mint én.

2024. jún. 18. 20:17
 27/33 A kérdező kommentje:

25-ös 40F incel: nyilván nem a GYK alapján fogsz dönteni de én is éltem külföldön, igaz nem ázsiában hanem a "hanyatló", nyugat európában, cirka 5 évig majdnem.

Azt tapasztaltam hogy bármennyire is szívás magyarországon "benőzni", mégis klasszisokkal könnyebb mint kint. Mire alapozom ezt? Kint esély nincs rá hogy valakinek megtetszen a humorod, a stílusod, a háttered, a gyerekkorod bármi ami összeköt, amin össze tudtok mosolyogni. Semmi közös nincs a külföldiekkel.

Néha láttam ilyen párokat kint, nevetséges módon angol volt a közvetítő nyelv és úgy beszéltek mint két 5 éves óvodás, mivel a szókincs hiányzott.

Szerintem ez rengeteget számít hiszen a nőknek a kommunikáció mint tudjuk elsődleges.

Szóval ezzel nem azt mondom hogy Magyarországon könnyű lenne, sőt! De külföldön kb. esélytelen, ha csak nem vagy milliomos papuci és szedsz össze egy csinos táj lányt. De lássuk be amögött 0 érzelem van, tele a net ilyen videókkal.

Szóval aki kapcsolatot szeretne szerintem a környezetében kellene hogy ismerkedjen.

Sajnos a netnek ez a hátránya hogy a nőkkel ( értsd: 3/10-es 120 kilós zsírbálnákkal is ) hogy nekik alfahím jár (értsd: svéd-amerikai-svájci bankár-doktor kockás hasú 195 magas szőke , nagyfarkú 25 centis, milliárdos, humorral, 4 autóval, 6 lakással, nyaralókkal és temérdek idővel CSAK RÁ ).

38F incel

2024. jún. 19. 05:46
 28/33 A kérdező kommentje:

26-os: ezt vitatnám. Én nem lettem rosszabb, sőt, egész stabilan tartom a 7/10-et a skálán, a súlyom is beállt évek óta 84-re ( 184 magas vagyok ), sok hajam van, lehet ez is segít, de semmi extra, csak lejárok gyúrni heti 2-3x és ennyi. De ez se segít semmit. A nők ahogy idősödsz annál több pénzt várnak el és ha látják egy utolsó irodista senki vagy, hiába veszek néha új cipőt, járok 2 hetente fodrászhoz, esélytelen.

Egyet viszont észrevettem, a jó frizurára rezonálnak. Tehát amikor 2-3 napos frissen vágott a hajam, sokkal több nő megnéz. Persze semmi nem lesz belőle mert látják buszon vagy villamoson ülök, így nincs lóvé és az meg nem vonzó egy 35-45 közötti férfinél.

38F incel

2024. jún. 19. 05:48
 29/33 anonim ***** válasza:

"Szerintem ez rengeteget számít hiszen a nőknek a kommunikáció mint tudjuk elsődleges"

A hazugsagot ugy lehet eszrevenni, hogy ugy kezdodik, hogy "mint tudjuk" :)

"a súlyom is beállt évek óta 84-re ( 184 magas vagyok )"

En is 184 magas vagyok, de 118kg. Iparitanulo koromban voltam utoljara 84kg :)

"egész stabilan tartom a 7/10-et a skálán"

En meg a 3/10-et....

"Kint esély nincs rá hogy valakinek megtetszen a humorod, a stílusod, a háttered, a gyerekkorod bármi ami összeköt, amin össze tudtok mosolyogni"

Magyarorszagon sem. A nok, akik tetszenek, akkor szulettek, amikor en leszereltem. Max. meselhetek nekik az internet elotti korszakrol, ha a szuleik nem tettek meg....

40F incel

2024. jún. 19. 06:01
 30/33 anonim ***** válasza:

Kérdező ha 7-es lennél, akkor tudnál nőt szerezni magadnak ne viccelj. Valójában objektíven nézve te max. egy 5-ös lehetsz, ami ugye a nők számára 3-4 körül van.

A 7-es jelenti az átlagot (ami objektíven az 5-nek kellene lenni).

A pénzt meg honnét tudnák úgy mégis? Minimálbérből is lehet "vagizni", úgy tenni mintha gazdag lennél. Akkor miért nem csinálod ezt? Hány, de hány olyan embert látok aki csapatja a BMW-vel aztán meg a lakótelepen a legfostosabb épület elé beparkol és szalad fel anyucihoz a 30nm-es lakásba, hogy megegye a 3 napos fasírtot, mert másra nem telik.

2024. jún. 19. 06:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!