Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téynleg ennyire ciki ha egy felnőtt pasi dögösnek tart egy 16 éves lányt?
Ebben az esetben a férfi csak szépnek és vonzónak tartja a lányt és nem akar tőle semmi többet.
Igen, igaza van.
Én is kaptam hasonló beszolasokat idősebbektől utcán, hangosan, és sirhatnekom volt tőle és napokig nyomasztott.
tóth andi 16 évesen:
bocsika andika, de ez ilyen formában egy képmutató műbalhé. egy 16 éves fejben még nem felnőtt, de már nem is gyerek, te meg teljesen úgy néztél ki és csupa olyan dolgot csináltál 16 évesen, mint bármelyik feltűnősködő felnőtt sztár, hetente bekerültél a hírekbe azzal, hogy az átlag nőknél is nőiesebb alakodat épp milyen módon hangsúlyoztad. kérlek, ne tegyél úgy, mint akinek fogalma sincs róla, hogy egy átlagos hetero férfi mit talál szexinek. köszi.
Egy 16 éves akárhogy is néz ki, undorodik az idősebb pasiktól. Egy normális férfi meg nem csorgatja a nyalát 16 evesekre.
Igen, 16 körül a tini lányok kezdik felfedezni magukat, de ez nem a venségeknek szól. Nem tudom mit szólnatok, ha a ti tini lányotok körül legyeskedne egy vén f.sz.
"Nem tudom mit szólnatok, ha a ti tini lányotok körül legyeskedne egy vén f.sz."
elbeszélgetnék vele, hogy ha úgy néz ki és úgy viselkedik mint egy feltűnésre vágyó felnőtt nő és hozzá ezerrel hangsúlyozza a nőies formáit, akkor a teljesen egészséges felnőtt férfiakban is be fog indulni a szexuális működés ismeretlenül is. a kulturáltabbja ezt magában kontrollálja és legfeljebb futólag megnézi az utcán, esetleg normális stílusban kezdeményez az erre alkalmas helyeken pl. szórakozóhelyen, a kevésbé kulturált pedig beszólogat, füttyög, nyomul, rosszabb esetben zaklatásba kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!