Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téynleg ennyire ciki ha egy felnőtt pasi dögösnek tart egy 16 éves lányt?
Figyelt kérdés
Ebben az esetben a férfi csak szépnek és vonzónak tartja a lányt és nem akar tőle semmi többet.
okt. 29. 13:18
41/80 anonim válasza:
40 vagyok: azt amúgy aláírom, hogy van 1-2 csaj, aki tényleg érettebbnek néz ki... és nem, attól arcra nem fog érettebben kinézni, hogy van rajta 2 kiló vakolat meg nem attól lesz érettebb, hogy k...san meg nőcisen öltözik. Hanem genetikától meg koraérettségtől.
Amúgy meg Tóth Andit felhozni, akiről meg lehet tudni, hogy 16 éves volt akkor, azért egy normális férfi úgy van vele, hogy "oké, szép, de ez egy gyerek". És nemhogy "nyalnámb...nám" meg "miért nem úgy néz ki 25 évesen, mint 16 évesen, akkor vót igazán b...ható".
42/80 anonim válasza:
41: az, aki görcsösen felnőtt akar lenni, mert az menő. Utánozzák a sztárokat, utánozzák az instamodelleket, mert látják, hogy azok iránt sokan nyáladzanak (főleg ha ők maguk abban a pillanatban beilleszkedési mániás tinik, akikben elkezdenek tombolni a hormonok). Attól még nem felnőtt, sőt. Lelki érettségben messze van tőle, közelebb a gyerekszinthez.
43/80 anonim válasza:
Én érdekes nem mutogattam a farkamat tiniként.
44/80 anonim válasza:
44 ên igen,de kaptam is érte,fiúknak nincs kegyelem,ha lány mutogatja magát,még az őt néző srácot állítják be elmebetegnek
45/80 anonim válasza:
Köztudott tény hogy ha egy srác lóbálja a répáját,onnantól bármit megtehetnek vele,szkrinshát szóbeli megalázás,bármi
46/80 anonim válasza:
Ja srácok nem mutogathatják a farkukat meg nem vetkőzhetnek alsógatyára se az iskola közepén, lányoknak meg bezzeg mindent szabad, ők mutogathatnak mindent is, és utána ocsmányabb srác meg szóba sem állhat velük mert ők a kicseszett marylin monroek mind...
47/80 anonim válasza:
44: amikor vki felnőttködik, akkor azzal próbál "hódítani", ami a másik nem felnőtt tagjainak szerinte bejön. Fiúk izommal, csajok bőrmutogatással. Azért nem véletlen, hogy tinifiúk instáján meg az izommal flexelős képek vannak fenn, az sem felnőttes viselkedés. Ill. azért ott is bőven jelen van a f...képküldés meg a helikopterezés, csak azt inkább haverokkal f...méregetésre használják.
48/80 anonim válasza:
48 ìrtam hogy fiúk férfiak is mutogatják a hímvesszőjüket,csak ők általába ezért pórul szoktak járni
49/80 anonim válasza:
Nincs is jobb mint egy kis 16 éves friss punci💕💕
50/80 anonim válasza:
50
16 évesen friss punci a mai világban... nehéz lesz találni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!