Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A női elvárásoknak leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női elvárásoknak leginkább egy hasadt személyiség tudna megfelelni?

Figyelt kérdés

- a csávó a munkában/karrierben legyen egy domináns, vezető személyiség, aki a saját érdekeit érvényesíti határozottan, ha kell, elgázolja az útjában állókat

- otthon a csajával ezzel szemben ne legyen domináns, hanem mindig törekedjen kompromisszumra, kooperatív legyen

- viszont ha a csaj azt akarja, szex közben mégiscsak legyen határozott, domináns hím, aki szenvedélyesen falhoz vágja a nőcit

- higgyen a konzervatív férfieszményben, miszerint a pasi dolga fizetni randin meg többet keresni, megvédeni a csajt stb.

- de közben legyen modern, liberális pasi, aki nem várja el a nőtől, hogy cserébe több házimunkát végezzen

Ennyi különböző személyiségnek kell a férfiban lakoznia?

okt. 28. 16:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
59: és általában a 20-asok azok, akik belemennek fos kapcsolatokba, mert "hát bizsergett rá a p...m / kukim", és 30as korukra megérnek annyira, hogy értelmes szűrők szerint válogatnak.
okt. 30. 10:44
 62/63 anonim ***** válasza:

"illetve csavarjunk rajta még egyet: az a változás a férfiak szerint pozitív-e?"

Meghal anyukád, de a legfontosabb ezzel kapcsolatban, hogy a pasikák szerint hosszútávon milyen leszel ettől... kit érdekel? Egoból vissza lehetne kicsit venni.

Amit leírtál a húszasokról, az meg fantázia. Evidens, hogy aki fiatalokat akar dugni, az minden pozitív tulajdonsággal felruházza őket. Az, hogy a végére odabiggyeszted a kivételt - hát nem tudom, ettől még ez a véleményed nem tűnik ténynek.

Baromira örülök, hogy a te környezetedben kevés olyan ember van, aki tinédzserként, majd a tinédzser korból kiesve továbbra is küzdött a depresszióval, szorongással, és nehezen tanult meg a világban élni az elnyomó szülei miatt. Nálad mindenki olyan, mint egy Fanta reklámban.

Beszélgess el egy 18-22 évessel, és lásd, mennyire bizonytalan, vagy épp mennyire biztos a rosszban. Esetleg emlékezz vissza sajád magadra, hogy te voltál a legokosabb, akiknek meg volt élettapasztalata, azokat lenézted. Aztán nézd meg őket vagy magadat 30 évesen, és nevess egy nagyot.

Na ez az, ami a legtöbb emberrel előfordul. Azt mondják, ha visszaolvasod a naplód, amit fiatalon írtál, és "cringe-elsz", az jó, mert azt mutatja, fejlődtél.

Nem tudom, ez a 20 vs 30 annyira csak a fejekben létezik. Egész életemben agyaltam. Fiatalon többet játszmáztam, mert nem éreztem magam otthonosan a felnőttek világában. Soha nem mentem simán bele kapcsolatba.

Amit leírtál a 20-asokra vonatkozóan, azért meg kell dolgozni.

okt. 30. 11:14
 63/63 anonim ***** válasza:
ELég sok nőnek és férfinek van párja. Szóval baromság, amit írsz.
okt. 30. 11:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!