Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy azért nem matchel velem senki tinderen, mert annyira rossz a személyiségem?
Úgy értem, hogy már a képeken látszik, hogy egy rossz/nyomi ember vagyok?
Van ilyen?
Ez biztosan nem igaz. Itt is többen írták, amikor képeket küldtem nekik, hogy eg6lsz jól nézek ki, simán legalább átlagos vagyok.
Azt viszont sokan írták, hogy nagyon rossz személyiségem van.
Persze, és ezt kép alapján megállapították, igaz?
Tinderen a képeid látszanak csak, ha nincs egy elfogadható külsőd, nem nagyon fog senki jobbra húzni.
De akkor itt miért mondja mindenki azt, hogy ez azért van, mert a személyiségem rossz?
Biztos nem hazudnának.
Dehogynem hazudnának.
Ember nem legyél ostoba.
Ha nem jelölnek a nők tinderen, akkor nem ütöd meg a szintet külsőre.
szerinted mégis mit látni egy ember pofáján, és tekintetén, ha nem pont a személyiségét...? nyitott könyv mindenki. az, hogy a nők képesek összejönni elmebetegekkel pedig nem azért van, mert nem látják egy ilyenen, hogy elmebeteg, hanem mert erre van igényük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!