Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 170 cm-es pocakos férfire ha ránéztek nőként akkor egyből arra gondoltok, hogy rossz személyisége van ezért nincs sikere a nőknél?
Szerintem neked se kéne egy 160-70cm-es 70-80kg-os nő.
Nekem biztosan nem kéne dagadt csaj, mert elég sok dolgot elárul az életvitelről a kinézet. Lehet itt jönni ilyen meg olyan pajzsmirigy gondokkal stb. fiatalkorban a 99%-a azért dagadt a csajoknak mert igénytelen. Na, a férfiaknál is ez a szitu kb. csak ők nem keresnek kifogásokat. :D
Kérdező, alias Shrek-Harkonnen, mi soha nem láttunk téged. Viszont az itteni tevékenységed és összes szóbeli megnyilvánulásod bebizonyította, hogy a belsőd egy bűzlő szemétkupaccal egyenlő. Te úgy akarnál használni egy "általad választott" nőt, mint egy papírzsebkendőt szokás.
Amúgy a sörözésedet - bagózásodat a jó belső tulajdonságaid közé sorolod? Meg hogy a szerinted jó belsődre példaként mindig olyan eseteket emlegetsz fel, amikor csak színészkedtél, és ezért keltettél jó benyomást a te igazi énedet nem, téged csak felszínesen ismerő emberekben.
Egy férfinél pont, hogy a jólétet mutatja ha van egy kis pocakja, finom ételeket eszik, finom söröket fogyaszt, stb.
A másik meg, hogy a legtöbb kockahasú férfi akinek csak azért látszanak a kockák mert vékony az nem magával foglalkozik csak iylen génekkel született, hogy nem hízik és kevés a testzsírszázaléka. Közben meg fele annyi ereje nincs mint mondjuk nekem akinek meg van egy kis pocakja.
Sörözés és dohányzás mióta belső érték? Eszerint aki alkoholt fogyaszt és/vagy dohányzik az rossz ember? Mert akkor Magyarország elég nagy százaléka az..
Mindenki színészkedik bizonyos szinten, szituációtól függően. Te talán ugyanúgy viselkedsz mondjuk a munkahelyeden, a közértben, rokoni vacsorán, legjobb barátnőiddel összejövetelen?
Valószínűleg egy jóképű férfire nem hívta volna ki, hanem őt hívta volna fel a lakásba inkább, ennyit erről. Nem ide tartozik ez a téma amúgysem.
Annyit gondolok róla: "ott egy pocakos pasas". Szívesen.
A többi a te agyszüleményed.
Nem én találtam ki, egy itteni nőtársad írta ezt le egy másik kérdés alatt.
De ez a kérdés alatt is írta már valaki, hogy ha egy férfi már néha sörözik attól is rossz ember.
Lehet úgy is enni és inni finomakat hogy nem lesz sörhasad, ergo kicsit odafigyelsz a napi kcal bevitelre és még mellé mozogsz is és máris igényesebb kinézeted lesz. A sörhas egyáltalán nem vonzó, az elhízás (és ellustulás) első stádiuma kb és csak rosszabb lesz az évek folyamán.
A legtöbb kockáshasú férfi meg tesz azért hogy az legyen, bár nem feltétlenül kell kockáshasúnak lenni ahhoz hogy vonzó légy, de a poci meg ezek tuti hogy nem vonzó dolgok.
Magamból kiindulva, mikor hasonló testalkatom volt amit te leírtál akkor mindent megtettem azért hogy ne legyen és sikerült is (évi 4-5ezer km kerékpár, szóval gondolhatod h nem vagyok kövér). Teljesen máshogy néznek rám a nők, még úgy is hogy nincs kockáshasam és ez párhuzamosan hozta magával azt hogy a mentális egészségem és a felfogásom is teljesen más. Szóval ja, kinek mit takar az igényesség fogalma. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!