Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy helyes csóró rossz személyiséggel rendelkező férfi ugyanolyanok eséllyel találhat csinos barátnőt magának mint egy csúnya csóró jó személyiséggel rendelkező férfi?
Sajnos nem. Ha a személyiségével nem fog meg, és emellé még külsőre sem tetszik, akkor végképp nem lesz ebből semmi.
Ez meglepő?
Egy helyes pasi könnyebben talál barátnőt. Ha nem így lenne, akkor nem lenne tele a világ bántalmazó kapcsolatokkal. Az ismerkedés első fázisa, hogy a felek meglátják egymást és nem az, hogy meglátják egymás személyiségét. Egy csúnya férfi már esélyt sem kap arra, hogy megismerjék.
Van egy csúnya haverom, akinek hihetetlen jó a lelke. Sosem kellett egy lánynak sem. Jobban nézek ki, de sokszor bunkó vagyok. Könnyen találok lányokat lazára és komolyabbra is.
Érdekes, én egyszer éltem bántalmazó kapcsolatban, és az egy ocsmány férfival volt.
A mostani párom kifejezetten jóképű, és kedves, normális is.
9# Nyilvan azt latjak az itteni “ferfiak” amit akarnak es beleillik az elfuseralt vilagkepukbe. Eddig a legszarabb kapcsolatom nekem is elonytelenebb kulseju ferfival volt. Lusta volt, szerencsetlen es hazug is. (Bantalmazo kapcsolatom szerencsere nem volt.) A jelenlegi parom es a sracismerosok alapjan azt tudom mondani, hogy aki normalisan nez ki, annak altalaban a lelkivilaga is rendben van. Nyilvan nem egy noknel sikeres ferfi fog arra sem raszorulni, hogy bantalmazza a baratnojet. (Mivel a bantalmazasnak a celja altalaban epp a no megtartasa, az oka pedig a mindenfele kisebbsegi komplexusok. :) )
De hogy a kerdesre is valaszoljak, csinos nokent egyiknek sem lenne eselye nalam, szamtalan jol kinezo es jo belsovel rendelkezo sracot ismertem eddig az eletem soran, inkabb kozuluk valogatok :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!