Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon azok a csóró csúnya férfiak akik jó nők iránt ácsingóznak, azok közül kb. hány százaléka találhatja meg azt a csinos lányt?
Láttál már csúnya, kövér, szegény férfit szép, csinos, fiatal lánnyal?
Én még nem.
A szám inkább közelít 0-hoz, mint az 1-hez, százalékot tekintve :D
De ez így van rendjén.
Ez mentalitástól is függ. Van aki tudja kompenzálni a külsejét egy jó dumával, hozzáállással, személyiséggel. És van olyan nő, aki ezt értékelni tudja.
Ettől függetlenül az ilyen férfiak mentalitása miatt én is 0 és 1 százalék közé saccolnám.
Szerintem van közülük pár, de elenyésző a szám. Kérdés, hogy:
1) neki a mi a csinos? Zimány Lindánál kezdődik, vagy mondjuk egy átlagos lány is jó, ha ad magára?
2) tudja, hogy kinél érdemes próbálkozni
3) akkor nagyobb az esély, ha 1) alapvetően születésétől fogva jó a dumája, 2) nem lerohanja a lányt, hanem hagyja, hogy megismerje (legalábbis én ilyen kapcsolatot kialakulni inkább ilyen osztálytársak, csoporttársak, baráti körbe behozott emberek között láttam, mint hogy egy leszólításból működött volna... és ált. olyan helyzetben, ahol nem az volt, hogy "csak azért barátkozom a csajjal, hátha odaadja a punit majd, ha kiderül milyen RENDES vagyok")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!