Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 170 cm-es pocakos férfire ha ránéztek nőként akkor egyből arra gondoltok, hogy rossz személyisége van ezért nincs sikere a nőknél?
"Akkor ne hazudjátok, hogy nektek nem ez a fontos."
Nem hazudjuk, királyi többesben meg van ígérve neked. Minden amit ezután írsz téged minősít, és bizonyítja hogy csak trollkodsz.
Nem hazudjuk ezt, csak bekêpzeled. A korábbi kérdésed alá is sok nő leírta, hogy fontos a külső is. De te ezeket figyelmen kívűl hagyod.
Szerintem csak vitatkozhatnékod van, ezért csinálod.
De pont ez az, hogy itt ezt írjátok amikor meg megkérdeznek titeket az utcán egy kamerával vagy bárhol akkor nem ezt mondjátok.. hanem a hablatyot, hogy humoros meg kedves legyen többi nem számít, bla bla bla
“Sörözés és dohányzás mióta belső érték? Eszerint aki alkoholt fogyaszt és/vagy dohányzik az rossz ember? Mert akkor Magyarország elég nagy százaléka az..“
Ja, ez így van. Egy rossz vesztes. XD
Én sportolok, pénzem is van a kocka has mellé. A barátnőm viszont persze nem ezért van velem, de ha már csak ágyra fókuszálunk: jobb érzés egy !férfibe! belekapaszkodni valami pocakos, füstszagú szánalomtenger helyett. :D
#33: "amikor meg megkérdeznek titeket az utcán egy kamerával"
Soha senkinek, semmiről nem vagyok hajlandó nyilatkozni, és egyetlen rólam készült felvétel elkészültéhez és közzétételéhez se járulok hozzá. Aki ezt megszegi, az várhatja az értesítőt a polgári peres eljárásról.
Honnan tudod milyen érzés belekapaszkodni egy sportos, kockahasú férfibe az ágyban? Talán meleg vagy?
Vagy csak egy nő vagy aki férfinek adja ki magát és belebonyolódott a saját hazugságába?
Rengeteg videó van fent erről interneten is, TV-ben is , mindenhol.
Engem még senki nem kérdezett meg kamerával.
Ahhoz képest hogy állítólag magas az IQ-d, mindent szájbarágósan kell elmagyarázni, mert nem vagy képes felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!