Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A női elvárásoknak leginkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női elvárásoknak leginkább egy hasadt személyiség tudna megfelelni?

Figyelt kérdés

- a csávó a munkában/karrierben legyen egy domináns, vezető személyiség, aki a saját érdekeit érvényesíti határozottan, ha kell, elgázolja az útjában állókat

- otthon a csajával ezzel szemben ne legyen domináns, hanem mindig törekedjen kompromisszumra, kooperatív legyen

- viszont ha a csaj azt akarja, szex közben mégiscsak legyen határozott, domináns hím, aki szenvedélyesen falhoz vágja a nőcit

- higgyen a konzervatív férfieszményben, miszerint a pasi dolga fizetni randin meg többet keresni, megvédeni a csajt stb.

- de közben legyen modern, liberális pasi, aki nem várja el a nőtől, hogy cserébe több házimunkát végezzen

Ennyi különböző személyiségnek kell a férfiban lakoznia?

okt. 28. 16:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:

48: csakhogy mindenki változik. Nő is, férfi is. Akit érnek tapasztalatok, azokon minden változást hagy.

De engem érdekel, hogy milyen személyiséget sztereotipizálsz egy 20-on évesnek vs egy 30-asnak, mert én pl. 20 évesen, a tinikorból kiesve sokkal kellemetlenebb ember voltam, mint 30-asként. De sok barátnőmre is igaz ez.

okt. 29. 12:07
 52/63 anonim ***** válasza:
Ezek nem "női elvárások", mert minden nőnek más elvárásai vannak. Én speciel sosem vártam el egy férfitól sem, hogy mindenre meghívjon, mindent fizessen, eltartson engem, és olyan együttélős kapcsolatom is volt, ahol a párom a felét nem kereste meg annak, amit én, és nem a pénz miatt lett vége. Az sem érdekel, ha a munkájában nem vezető meg kifejezetten törekvő személyiség. Max. azt várom el, hogyha lenne lehetősége váltani, akkor lustaságból ne maradjon benn egy olyan munkahelyen, amit utál és ami egy posvány fos (de ez lehet jól fizető állás is). Azt megmondom őszintén, szeretem, ha az ágyban vki nem egy fadarab, és szenvedélyes, de nem gondolom, hogy ez hozná magával azt, hogy a magánéletben hímsovi. Ott a kompromisszumkészséget és az igazságos munkafelosztást preferálom (azért nem felest írtam, mert lehet olyan eset egy pár életében, amikor vki egy ideig munkanélküli, vagy vki beteg, akkor nyilván úgy igazságos, ha változik a felosztás).
okt. 29. 12:38
 53/63 anonim ***** válasza:

Minden egyes nap megy a rinyi….eskü ti nem vagytok normálisak.

Na és mizu a másik oldallal? Nekünk is meg kell ám felelni csomó elvárásnak….ja az alap dolog mi?!

okt. 29. 13:40
 54/63 anonim ***** válasza:
38%
53. Sok férfinak anyi egy randi élmény, (amiért eleve vért izzadnak) hogy próbálnak megfelelni, és nem sikerül. Mért akarna ellátni addig, hogy a nőnek milyen rossz már? Mert szegényt olyan szórakoztatja, aki nem jön be neki?
okt. 29. 15:58
 55/63 anonim ***** válasza:
61%

Nem a randiért kéne izzadni, hanem magaddal szemben emelni az elvárásokat, hogy olyan ember legyél, akivel mások időt akarnak tölteni.

Miért a nő hibája, hogy sok pasi egy üres semmi?

okt. 29. 16:01
 56/63 anonim ***** válasza:
55. “ Miért a nő hibája, hogy sok pasi egy üres semmi?” Mert az átlag nő az olyan értékes, és izgalmas beszélgetőtárs.
okt. 29. 16:06
 57/63 anonim ***** válasza:
56, akkor miért izzadsz, hogy megfelelj?
okt. 29. 16:10
 58/63 anonim ***** válasza:
57. Már nem teszem, nem éri meg, de erre csak akkor jősz rá, ha próbálkozol.
okt. 29. 16:13
 59/63 anonim ***** válasza:
16%

51: Nyilván változik mindenki, csak kérdés, hogy pozitív vagy negatív irányban? Illetve az is kérdéses, hogy amit ő maga pozitív változásnak tart az valóban pozitív változás, illetve csavarjunk rajta még egyet: az a változás a férfiak szerint pozitív-e?

A 20 vs 30 kérdésre pedig: a huszonévesek többségében vidámabbak, felszabadultabbak, egy kapcsolatba simán belemennek ha úgy gondolják, hogy nekik az jó lesz és nem agyalnak annyit feleslegesen a sok online önjelölt "szakértő" észosztó tanácsai alapján. Kevésbé játszmáznak, őszintébben ki tudják mutatni az érzelmeiket, mindemellett az elvárásaik sem magasabbak, mint a 30-asoknak. Kivétel persze akad, de azért kivétel, mert abból van kevesebb.

okt. 29. 17:52
 60/63 anonim ***** válasza:
59. De nem is veszik komolyan a kapcsolatot. Simán dobbantanak, ha akad egy jobb lehetőség. Nyilván itt is van kivétel, de a többség ilyen.
okt. 30. 10:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!