Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női elvárásoknak leginkább egy hasadt személyiség tudna megfelelni?
- a csávó a munkában/karrierben legyen egy domináns, vezető személyiség, aki a saját érdekeit érvényesíti határozottan, ha kell, elgázolja az útjában állókat
- otthon a csajával ezzel szemben ne legyen domináns, hanem mindig törekedjen kompromisszumra, kooperatív legyen
- viszont ha a csaj azt akarja, szex közben mégiscsak legyen határozott, domináns hím, aki szenvedélyesen falhoz vágja a nőcit
- higgyen a konzervatív férfieszményben, miszerint a pasi dolga fizetni randin meg többet keresni, megvédeni a csajt stb.
- de közben legyen modern, liberális pasi, aki nem várja el a nőtől, hogy cserébe több házimunkát végezzen
Ennyi különböző személyiségnek kell a férfiban lakoznia?
39,40: Erről van szó és akkor egyben a 37-es kérdésére is válaszolnék. Ha most azt mondom, hogy a nő akivel szeretnék ismerkedni azért nézzen már ki jól, legyen családcentrikus, gondoskodó, mellette építsen karriert is, de úgy, hogy az a gyerekvállalás útjába ne álljon, önállóan is tudjon boldog lenni, de azért éreztesse velem, hogy szüksége van rám, ja és ne legyen hisztis, akkor egyből jön az, hogy mit képzelek én?
Holott egy szóval nem írtam le, hogy pontosan mit értek ezek alatt és valljuk be egy teljesen átlagos, párkapcsolatra alkalmas nőt írtam körül és semmi extra kívánság nincs ezekben.
És nem mindegy, hogy egy anonim fórumon ki mit mond neked?
Én ki voltam már kiáltva aranyásónak, amiért elvártam, hogy a pasim hozzám hasonlóan bruttó 800-900 körül keressen. A valóságban meg felesben fizetünk mindent (minden alatt értsd: mindent), szeretem meglepni, listát vezetek az ajándékötleteimről, hogy ne szülinap meg karácsony előtt kelljen kapkodni, szeretek főzni meg sütni neki.
A gyakori népe viszont megszakértette, hogy aranyat ások, amiért nem értem be olyannal, aki visszahúz. Érdekelnie kéne? Szerintem nem. Téged se érdekeljen, azt mondom.
41, de itt feladatokat írsz le, nem személyiséget. A kérdező azt nem érti, hogy különböző helyzetekben a személyiségünk más részei kerülnek előtérbe.
A kettő más. Az egyik azt mondja, legyél határozott, merj kiállni magadért a hétköznapokban, de velem merd megélni a sebezhetőségedet, a másik meg azt, hogy dolgozz, hozd a pénzt, edzegess, de intézd a gyerekeimet, főzz, gondoskodj mindenkiről.
46: Ezzel egyet értek férfiként is, de azt tudod, hogy a történelem során soha nem a férfiak voltak azok, akik meg akarták változtatni a nőt, akivel fiatalon közös életet terveztek? A férfiak többségének tökéletesen megfelelne, ha a nő, akivel 20 évesen összejönnek, ugyanolyan maradna 10-20 vagy akár 50 év múlva is. Sőt, nézz csak körül, később is könnyebben alakulnának ki kapcsolatok, ha egy 30-as, 40-es nő ugyanazokkal a személyiségjegyekkel rendelkezne, mint 20 évesen.
A nők azok, akik mindig is formálni akarták a férfiakat, természetesen az adott korban elérhető eszközökkel, módszerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!