Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női elvárásoknak leginkább egy hasadt személyiség tudna megfelelni?
- a csávó a munkában/karrierben legyen egy domináns, vezető személyiség, aki a saját érdekeit érvényesíti határozottan, ha kell, elgázolja az útjában állókat
- otthon a csajával ezzel szemben ne legyen domináns, hanem mindig törekedjen kompromisszumra, kooperatív legyen
- viszont ha a csaj azt akarja, szex közben mégiscsak legyen határozott, domináns hím, aki szenvedélyesen falhoz vágja a nőcit
- higgyen a konzervatív férfieszményben, miszerint a pasi dolga fizetni randin meg többet keresni, megvédeni a csajt stb.
- de közben legyen modern, liberális pasi, aki nem várja el a nőtől, hogy cserébe több házimunkát végezzen
Ennyi különböző személyiségnek kell a férfiban lakoznia?
20
Ja, a munkában felveszünk egy szerepet, ezzel most újat mondtunk volna?
Vagy te olyan őszinte és felszabadult vagy a főnökeid meg a beosztottaid közt egy nagy téttel bíró megbeszélésen, mint a pároddal egy lustálkodós délután az ágyban?
Én nem tudom, hogy akik ezen rugóznak, azok autisták, kisgyerekek vagy krónikus munkanélküliek?
20. Figyelj én is küzdők rendesen a magánnyal, soha nem kellettem egy nőnek se. :(
De hülyeséget nem kell mondani, az ember nem egyformán kezel másokat, van akit utálsz, van aki semleges, van akit meg szeretsz, ezek nem szerepek, a szerelmednek olyat is elnézel, amiért mást meg legszívesebben ki….
20, nem tőlem kérdezted, de nem. A személyiséged nem egyetlen igaz viselkedés, hanem az, ahogy a nagyival viselkedsz, ahogy a haverokkal, ahogy a feletteseddel és ahogy a takarítónővel. Ezek mind-mind te vagy, mind a személyiséged.
És a legtöbb embernek ez megy. A munkában én is keményebb és határozott vagyok, a párommal meg bújós cica. Nem ismernének fel a kollégáim, de nem is kell.
Az a baj, hogy neked más a domináns. Nem a bunkó paraszt az, hanem aki megbízható.
És attól, hogy valaki megbízható, még szeretheti szeretgetni a párját. Nincsenek ennyire egysíkú személyiségek a való világban. Az élet nem egy amerikai film.
azert kíváncsi lennék itt gyk-n pár ember IQjára, és persze arra, hogy mennyi kapcsolata van a külvilággal, más, hús-vér emberekkel.
na mindegy.
nagyon igazad van, kérdező, és nagyon ügyes vagy, hogy ezt így egyedül sikerült kigondolnod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!