Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb megaláztatás amit kaptàl a nőktől?
Pl azért mert ronda vagy, dagi, melós , nem jártál egyetemre , alacsony vagy, kicsi a rudid stb
Engem azzal bántanak mindig hogy lusta vagyok lefogyni. Pedig betegségek miatt vagyok kövér.
Amúgy a súlyod miatt kérdeztem a betegségedet és konkrétan azt, amelyik a súlytöbbletet okozza, erre idefirkantottad nagyapám betegségeit.
Több kérdés lesz, figyelj:
Az orvosok mit mondtak, melyik miatt nem fogysz?
És ezek a felsorolt dolgok MIND problémát okoznak, vagy csak minél több betegséget fel akartál sorolni, hogy mentegesd, miért vagy kövér?
36
Jó tanácsokat szeretnél adni? Vagy csak oda vezetni a témát hogy csak a kérdező tehet a elhízásról? Ha kicsit is belegondolsz a gondjaim külön külön is erősen hátráltató dolgok. És amúgy nem soroltam fel minden bajomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!