Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb megaláztatás amit kaptàl a nőktől?
Pl azért mert ronda vagy, dagi, melós , nem jártál egyetemre , alacsony vagy, kicsi a rudid stb
Engem azzal bántanak mindig hogy lusta vagyok lefogyni. Pedig betegségek miatt vagyok kövér.
1
Nem is ismersz. Honnan tudod miket élek át?
1#
Az nem ignorálás, ha a szemébe mondod a pasinak, hogy "túl alacsony vagy és biztos kicsi a farkad is.".
Én ezt megkaptam egy diplomás nőtől, aki nálam vagy egy fejjel alacsonyabb volt.
"Nem is ismersz. Honnan tudod miket élek át?"
Hát eddig 99.9%-ig voltam biztos az igazamban, ezzel a válaszoddal 100% lett. A múltkor voltál te is az, aki ugyanezt mondta az első kommentjével, aztán a második oldalon elszólta, hogy nem is ment még oda soha nőhöz.
"Én ezt megkaptam egy diplomás nőtől, aki nálam vagy egy fejjel alacsonyabb volt."
Miért kezdeményeztél valakinél, aki nem tetszik?
4
Nem tudom miről beszélsz. Netán a farkamat nem láttad még? Ha ennyire azt hiszed tudod ki vagyok ? 🤣
3
Részvétem. Nagyon durva. Hat a diploma nem egyenlő magas érzelmi intelligenciával
5#
Ki mondta, hogy nem tetszett? Kifejezetten vonzó csaj volt külsőleg a kis cuki formás típusból.
Testmagasság miatt a nők szoktak lenézni és ignorálni egy férfit ha nincs legalább 180 centis.
Színvonal megvan, de kitalálom: kedvesrendes vagy.
Pontosan tudod, miről beszélek, kb ugyanúgy nevetgélsz, mintha élőben kapnának hazugságon. Baromi rossz pókerarcod lehet, ha még írásban is átjön.
"Ki mondta, hogy nem tetszett? Kifejezetten vonzó csaj volt külsőleg a kis cuki formás típusból."
Úgy írtad, hogy egy fejjel alacsonyabb volt, mintha emiatt muszáj lenne pozitívan reagálnia rád, és csak a magas nők véleményét, döntését tisztelnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!