Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legnagyobb megaláztatás, amit egy fiú/férfi miatt, akit szerettek, elviseltetek?
Először is a kétszeri visszautasítása annak ellenére, hogy a viselkedésével mindig azt éreztette, hogy szeret.
Aztán az, hogy amikor szakítás miatt szenvedett, hagytam, hogy az én vállamon "sírja ki" magát, holott tudta, mit érzek iránta.
Legutóbb pedig az, hogy mikor beszéltünk, elsírtam magam, pedig többen láttak, ő pedig elküldött, azt mondta, most menjek el, mielőtt még ő is elsírná magát.
2: tudom, hogy egyre értetted :)
és igen, nekem is volt olyan, hogy miközben engem ölelgetett, a csajokról beszélt... igazából így leírva elég hülyén hangzik, de ha az ember szerelmes, másképp gondolkodik
Egy jó barátomnak nagyon tetszett egy vidéki lány. Annak volt egy ronda, beképzelt, és levakarhatatlan barátnője. Na, ezt a szörnyet kellett egy randi alkalmával, eltávolítani, hogy a cimborám kettesben maradhasson a célszeméllyel.
Ímmel-ámmal udvarolgattam, és közben eltávolodtunk kb. két faluval arrébb. baromira nem tetszettünk egymásnak, remélem, számára is olyan kín volt az együttlét, mint nekem. :D
Ugyanis később mesélt fűnek-fának! Lett egy vőlegénye, azzal is találkoztunk pár hét múlva, az meg tréfásan alázgatott, jó magas lóról, hisz övé lett a férfias arcú, 140 kilós szupernő...
Életem leggusztustalanabb élményét végül is egy fiú miatt viseltem el, akit BARÁTI SZERETETTEL szerettem. :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!