Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek eddigi legnagyobb megaláztatása?
Elnézést a kérdés helyéért, nem találtam jobb kategóriát neki.
A közelmúltban történt velem néhány megalázó eset -gimnazista dolgok, szerintem a kutyát se érdeklik -és igazából csak érdeklődni szeretnék, hogy felmérjem, az enyém mennyire számít súlyosnak. Szóval, mi volt a lehető legmegalázóbb dolog az életetkben, amit átéltetek?
xD
szegény gyerek
de azért vicces
3-mas, komolyan ennyi volt a legnagyobb? Engem már 3szor kaptak el, és mindig végignézi az egész villamos. De sza.rok rá.
válaszolva nekem az, amit a volt barátom művelt velem, h lecserélt az egyik barátnőmre és végig kellett néznem az egészet mert a pofámba is dörgölte..
de csomó volt égő sztorikból (nyilvános elesések, böfögés, sok ember előtt sírvafakadás, piától hányás...)
nekem például egy órai levelem került ki a kezeim közül, amiben elég privát dolgok voltak. (igen tudom, hülyeség volt, megtörtént, ez van), azóta viszont az egész iskolánk (kb 300 fő tehát elég kis látszámú) tud a dolgaimról, és nem mehetek sehová gyilkos pillantások és beszólogatások nélkül.
nem, nem írtam le semmi k.vás dolgot vagy ilyesmit, egyszerűen csak nai kislányos stílusban írtam az érzelmeimről, és hát... visszanézve rettenetesen gázul. már három hónapja nem csillapodik a visszhangja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!