Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek eddigi legnagyobb megaláztatása?
Elnézést a kérdés helyéért, nem találtam jobb kategóriát neki.
A közelmúltban történt velem néhány megalázó eset -gimnazista dolgok, szerintem a kutyát se érdeklik -és igazából csak érdeklődni szeretnék, hogy felmérjem, az enyém mennyire számít súlyosnak. Szóval, mi volt a lehető legmegalázóbb dolog az életetkben, amit átéltetek?
#3.
Engem ez teljesen megviselt. Rettegek a szegénységtől és borzalmas átélni egy szegény ember helyzetét. :'( Ezért segítek sokszor szegény embereknek! (off)
Szerintem a bliccelés nem vészes. Rá se ránts.:)
Egyszer volt, hogy besipolt véletlen a boltban vmi a kijáratnál (később kiderült, hogy nem is miattam) és kipakoltatták velem az egész táskát, intim betétekkel együtt. Férfi bizti őr. :D Na az kicsit égő volt.
A bliccelőnek írnám,hogy én annyiszor csináltam ezt,hogy már megismert az ellenőr.:D Hát így utólag visszagondolva,jó hülye voltam.
Legmegalázóbb... Igazából csak párkapcsolatban éltem át nagyon megalázó dolgokat.
Na de hibákból tanul az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!