Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a világ legnagyobb lúzere vagyok? Vajon megérzi ezt a többi ember is?
Az a helyzet,hogy 20 éves koromra egyáltalán semmilyen tapasztalatom nincs lányok terén.Nem elég,hogy szűz vagyok,de még egy csók vagy érintés,flört,semmi nem volt.
Az ilyen korban lévő fiúk 99%-a persze már mind átélte ezeket,csak én vagyok ilyen hihetetlen szerencsétlen(legalább csak ezen a téren,amúgy nem panaszkodom).
Többször gondolkoztam már,hogy mi lehet az oka és az alábbiakat vázoltam fel:
-19 éves koromig semmit nem sportoltam,egy dk izom nem volt rajtam(kb.188cm/60kg)
-már csak a testalkatomból kifolyólag nagyon önbizalomhiányos és félénk,csendes voltam,nem jártam el sehová,nem voltak barátaim pár osztálytársamon kívül,sosem kerültem a figyelem középpontjába,úgymond a hierarchia legalján helyezkedtem el
-a szüleim mindenre sajnálták a pénzt,így 15-16 évesen is mackóban,tesóm kinőtt ruháiban jártam,a többiek pedig csak nevettek ezen
-soha nem beszéltek velem a lányokról a szüleim,nem adtak semmiféle felvilágosítást,nem biztattak sportolásra vagy arra,hogy járjak el társaságba,ők maguk sem mutattak ezzel példát,mindig csak veszekedtek,ami erősítette bennem,hogy a lány-fiú kapcsolatból csak rossz dolog sülhet ki...mindig csak a tanulást,tanulást erőltették,pedig valami sport nem ártott volna 13-14 éves koromtól és talán most már izmos,kigyúrt lennék és nem sovány,vékony 20 évesen(tekintve,hogy nem régen kezdtem el)
Pl. most is nekiállhatsz edzeni!!! Esetleg ezentúl mindig!!!
Ha öltözködési problémád van menj turkálóba. Mai napig felváltva járok Zarába és turiba is, kicsit sem számít hol veszed ha neked jól áll a kiszemelt ruhadarab. Mindenekelőtt kezdj el sportolni és járj el társaságba szocializálódj.
Miért lennél a világ legnagyobb lúzere? Amiért anyádék elb**szták a nevelésed? Az nem a te hibád, inkább örülj neki, hogy tudod, hogy mi miért van.
Edz, ha zavar az alkatod, akkor nőni fog az önbizalmad is, bár én nem egy fogpiszkáló srácot ismerek, akinek barátnője van/volt.
Ha zavarnak a ruháid, akkor változtass a megjelenéseden. Ha nincs sok pénzed, menj el valami jó kis turiba, ott olcsó és jó cuccok vannak. És nem, nem ciki.
Attól, hogy anyádék nem beszéltek veled a csajozásról, nem jelenti azt, hogy béna vagy. Nekem sem meséltek arról, hogy hogy kell párkapcsolatot létesíteni, mégis sikerült.
biztos, hogy az indokoknak köze van a gyenge fellépésedhez. kivéve az izmot, szakadjatok már le a témáról. az izom legfeljebb arra jó, hogy ismeretlen lányok megbámuljanak, de az még nem igazi érdeklődés.
a ruhád márkája szintén nem fog számítani, a szabás és az anyag fontos. az átlagosabb darabokkal többre mész, variálhatóbbak.
szerintem is segíthet a barátkozás úgy általában, vagy ha találsz valamilyen programot, ahol nők is megfordulnak. nem kell rögtön kitűzni valamit, elég szokni a közelségüket először.
A zaránál derült ki, hogy ez egy sima önreklám.
A gond az, hogy valszeg az arcod többet nőtt, mint az izmaid és az agyad :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!