Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lenne az igazi megoldás az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne az igazi megoldás az incel társkeresési problémára?

Figyelt kérdés
okt. 10. 13:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:

59 a mini pöcörőcskéjű incikéktől konkrétan semmi tiszteletet nem kapunk mi nők.

Nem tudom, hogy te kikkel állsz napi kapcsolatban, de én nem alázok meg mást a külseje miatt. Az pedig, hogy ki a helyes, mindenkinek más. Lehet, te a szőke hajú, kék szemű, kigyúrt csávót tartod helyesnek, én meg mondjuk a max enyhén izmos fekete hajú, zöld szemű férfiakat.

60 nem tervezem odaadni senkinek sem. Csak mondtam, hogy ha már muszáj lenne, akkor is inkább ők kapják meg, mint ti.

okt. 19. 20:16
 62/67 anonim ***** válasza:
14%
Az enyhén izmos is átlag feletti chad testalkat. A sima vékony az, ami még nevezhető átlagosnak.
okt. 19. 20:20
 63/67 anonim ***** válasza:
0%
62 már bocs, de a vasággyal együtt nincs 20 kiló fajta test az nem átlagos. Nyilvánvaló hogy senki sem akar magának egy gebét. Nekem személy szerint kb mindegy, hogy az a kis plusz izom, zsír, vagy éppen mindkettő, de akkor is... Egy férfi ne legyen már vékonyabb, mint én.
okt. 19. 22:15
 64/67 anonim ***** válasza:
35%

61 folyamatosan azt teszed a minivirsli, mikropöcörő, meg a többi hasonló kifejezéseddel, amit tucatnyi kérdés alatt felfedezni. :)

Lehet, hogy kicsi a farkam, a te vaginád meg akkora, mint egy medvebarlang bazmeg, nem kellett volna annyi chaddel szétszedetni :P

okt. 20. 00:37
 65/67 anonim ***** válasza:
54%

64

Először is, nekem egy párom van már évek óta, aki az első nekem, és remélhetőleg az egyetlen lesz a jövőben is. Azért, mert veled ellentétben nekem jutott pár...Ne irigykedj, jó? 😘🤣

Másodszor pedig... A vagina képes tágulni, majd vissza szűkülni. Az ég, rugalmas rész, amely szülés után is képes regenerálódni, pedig egy éppen megszülető kisbaba feje sokkal nagyobb, mint egy pénisz átmérője.

Harmadszor pedig....ami azért valahol mégis idd tartozik...a hüvely nem lesz attól tágabb, ha minden szex alkalmával más pénisz hatol be.

Sajnálom, hogy annyira butus vagy, hogy még ezt SEM tudod.

okt. 20. 09:35
 66/67 anonim ***** válasza:
42%
#61 Épp most aláztál megint másokat úgy hogy erről ennyit.
okt. 20. 10:14
 67/67 anonim ***** válasza:
0%
66 nem. Nem alahom meg a másikat a külseje miatt. A viselkedése miatt viszont igenis leírom a véleményemet. Tényeket írtam, nem pedig megalázást. Az, hogy neked fáj az igazság, már nem az én bajom.
okt. 20. 10:48
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!