Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lenne az igazi megoldás az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne az igazi megoldás az incel társkeresési problémára?

Figyelt kérdés
okt. 10. 13:54
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
24%

15:22 Nyilván az 500 nő közül mindenki tökéletes lesz...ez a Gyakoriverzum, tudom... :D

"28 miért kéne olcsóbb lakhatást biztosítani annak, aki nem tudja mibe dugni azt a törpepöcörőt?"

Miért kell olcsóbb lakhatást biztosítani azoknak, aki be tudja dugni a "törpepöcörőt"? (Csok, Babaváró, Lakásfelújítás kb. ingyen, adó visszatérítés stb.) Ez egy gesztus lenne a társadalom részéről azon férfiak felé, akik rengeteg adót fizetnek, de alig kapnak valamit cserébe... ;)

okt. 12. 15:52
 32/67 anonim ***** válasza:
30 vagy inkább pont, hogy nem. De hát ugye ész is kéne ahhoz,, hogy fel tudj fogni néhány dolgot.... Az pedig ezek szerint nincsen.
okt. 12. 16:38
 33/67 anonim ***** válasza:

31 mert egy gyerek pénzbe kerül mondjuk.

32 neked is ugyanazt tudom írni. Egy gyermek nem kevés pénzbe kerül, míg az, hogy "kell" venned egy műpuncit, nem egy nagy anyagi kiadás.

okt. 12. 16:39
 34/67 anonim ***** válasza:
16:39 Nekem nem kell vennem műp....t... Nem szorulok rá, de kösz a bókot! :D
okt. 12. 16:42
 35/67 anonim ***** válasza:
39%
#33 Akkor vállaljon mindenki gyereket ha el is tudja tartani Orbán Viktor Mihály segítsége nélkül.
okt. 18. 11:02
 36/67 anonim ***** válasza:
76%
35 akkor ennyiből meg ne p1csogjon itt megoldásért, segítségért az, aki hisztikés, mert nem tudja hova rakni a 2 centis rombolót. 😘
okt. 18. 12:11
 37/67 anonim ***** válasza:
49%
Adjanak 100 millió forintot, és megpróbálok változtatni a torz külsőmön, amit csak nagyon sok pénzből lehet megtenni. Persze elmennék pszichológushoz is, hogy magam mögött tudjam hagyni a rossz külsőmből adódó negatív emlékek millióit.
okt. 18. 18:57
 38/67 anonim ***** válasza:
40%

Megoldás az incelek problémáira?

Az itt kiírt kérdéseik és egyéb megnyilvánulásaik alapján zártosztály vagy napalm.

okt. 18. 19:02
 39/67 anonim ***** válasza:
44%
Milyen napalm kedves 38? Te sem vagy normális, hogy mások haláláról fantáziálgatsz. Milyen zártosztály? Nem vagyok közveszélyes, sőt egyenesen hasznos tagja vagyok a társadalomnak a munkámmal. Nekem csak 100 milliót adjon az állam (egy extra adó bevezetése után), és hagyom is itt ezt az oldalt.
okt. 18. 19:08
 40/67 anonim ***** válasza:
40%
#39 mire fel adjon neked az állam pénzt? Mert lúzer vagy magánéletedben? Na ezért mehetnétek a zártosztályra. Mert tévképzeteitek, jogosultságérzetetek és istenkomplexusotok van. Érdekli ez az ángyikám térdkalácsát. A te bajod. Élj vele vagy kérj orvosi segítséget az elmebajaidra.
okt. 18. 19:14
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!