Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne az igazi megoldás az incel társkeresési problémára?
Figyelt kérdés
okt. 10. 13:54
51/67 anonim válasza:
#50 Attól még lehet dolgozik csak nem mindenki kap 10 milliós fizetést.
52/67 anonim válasza:
"#49 keresd meg."
Igyekszem, de telnek és csak telnek az évek közben. Elmegy a fiatalságom, mire meglesz a pénz.
53/67 anonim válasza:
Amúgy miért ne járna neki 100 millió, ha a gyöngyösi cigányok is kaptak annyit?
54/67 anonim válasza:
53-as, a cigányoknak előbb járna 100 millió, mint az inceleknek.😉
57/67 anonim válasza:
XDDDDDD megérdemlik hát xddd ostoba körúti kis hópihe
58/67 anonim válasza:
57 inkább ők, mint ti. Ti semmit sem vagytok hajlandók tisztelni. Tárgyiasítotok minket. Mi nem is érdeklünk titeket, csak ingyen puncihoz akartok jutni...amivel ilyen b@lf@sz lévén semmit nem is tudnátok kezdeni amúgy...
59/67 anonim válasza:
#58 Milyen tiszteletet nem kapsz meg? Ki szólt hozzád bármikor is egy rossz szót is? Elmondom én ronda emberként eltűrtem bármilyen megalázást pont hogy ti nem vagytok tisztelettel más iránt miért? Mert valaki nem helyes.
60/67 anonim válasza:
#56 Akkor ad oda a pénzed a cigányoknak én biztos nem adom sosem adakoztam nem is fogok nekem se ad senki semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!