Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lenne az igazi megoldás az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne az igazi megoldás az incel társkeresési problémára?

Figyelt kérdés
okt. 10. 13:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
49%
#40 Miért lenne lúzer hiszen hasznos a munkában attól lehet értékes ember valaki ha valaki nem latin macsó.
okt. 18. 19:27
 42/67 anonim ***** válasza:
51%
#41 szuper! Szóval akkor mire kell az állami segély? Meg miféle extra adóról hadoválsz a 39-ben? Csak nem arról amit az intezkedéscsomagos elmebajodban vízionálsz a duplanullákhoz férjhezmenni nem akaró nők tekintetében?
okt. 18. 19:33
 43/67 anonim ***** válasza:
44%
Sok hülyeséget kezdtél el összezagyválni kedves 40-es. Hogyan lenne nekem istenkomplexusom, amikor önbizalomhiányom van (nincs mire önbizalmam legyen, teszem hozzá)? Milyen tévképzet? Az tévképzet szerinted hogy már egy rakás ember mondta (köztük haverok őszinte véleménye, random utácán odaóbégatás) hogy ronda vagyok, és ezért rondának kategorizálom be magam? Ez nem tévképzet, hanem a puszta valóság! Kérnék én orvosi segítséget, ehhez kellene a 100 millió forintom... Mert ugye az "elmebajom" nem csak tüneti kezelni kell, hanem a forrását is meg kellene gyógyítaniuk a plasztikai sebészeknek. Engem a közoktatásban kiközösítettek, a tanárok ezzel cseppet sem foglalkoztak. Már ezért is járhatna nekem "bocsánat díj", és az emberek hozzám való viszonyulása miatt is 100 millió pénzbeli kompenzáció járhatna. Ez nem vicc vagy tévképzet. Hátrány ér a mindennapokban a ronda külsőm miatt, de ugyan azt a teljesítményt és motiváltságot várják el tőlem egy munkahelyen, mint egy chadtől. Egyszeri 100 millió forint igazán nem sok / incel , ha a köztévé éves fenntartási díjára van 100 milliárdja az államnak, amiből 1000 incel kompenzációja kijön. Pontosabban már 2021-ben sem volt elég a propaganda gépezet etetésére 100 milliárd: [link]
okt. 18. 19:37
 44/67 anonim ***** válasza:
39 miért is járna neked bármi plusz pénz? Nem szorulsz rá. Attól még, hogy lenne pénzed, ugyanúgy egy f@sz maradsz.
okt. 18. 19:39
 45/67 anonim ***** válasza:
31%

Leírtam a negyvenhármas válaszomban, miért járnak "plusz pénz". Rászorulok!

"Attól még, hogy lenne pénzed, ugyanúgy egy f@sz maradsz."

Próbáljuk ki!

okt. 18. 19:41
 46/67 anonim ***** válasza:
31%
#42 Rohadtul összekeversz valakivel te feminista.
 47/67 anonim ***** válasza:
8%

bocsánati díj

kompenzáció

chad

incelek egyszeri 100 milliós kompenzációja

....

Pszichiáter, most, azonnal. TB-re is van. De azt felejtsd el hogy bárki fizet majd kárpótlást azért mert olyan vagy amilyen. (Anyámborogass... 🤦)

48/67 anonim ***** válasza:
31%

"Pszichiáter, most, azonnal. TB-re is van"

Voltam már, semmit sem ér!

okt. 18. 19:43
 49/67 anonim ***** válasza:
39%
A külsőmmel van a gond, iszonyat sok pénz rajta változtatni.
okt. 18. 19:43
 50/67 anonim ***** válasza:
53%

#49 keresd meg. Mind azt tesszük. Dolgozunk hogy boldoguljunk.

Utálom ezt az incelrinyát. Tehetetlen mihasznák.

okt. 18. 19:45
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!