Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gyerekes nő nem kell senkinek?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, a házasságom nem jó, kisbabánk kicsi. A férjem szerint senkinek nem fogok kelleni a gyerekkel, nem fogok új párt találni.

Ez tényleg így van, vagy csak azért idegesít vele hogy sakkban tartson?

szept. 25. 10:27
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan! Attól, hogy az egyedülálló anyák nem beszélnek az okokról, sokszor olyan titkok vannak a háttérben, amit vagy szégyenlenek vagy annyira inteligensek, hogy nem panaszolják el, miért váltak. Persze, van néhány kivétel, amikor egyszerűen rájön két ember, nem passzolnak, de ritkán válnak ezért gyerek mellett. Nem kell senkit elítélni, az egyedülálló apákat sem, mert biztos közülük is van, aki az asszonykával faragott rá. Egy a lényeg, nem mindegy, kit engedsz az életedbe.
szept. 26. 10:42
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is, ha a válást fontolgatod, akkor azt azért tedd, mert nem vagy boldog a férjeddel, és ne azon gondolkodj, hogy lesz-e párod.

Inkább az a kérdés, hogy egyedül boldogulsz-e. Lesz hol lakni, lesz-e elég jövedelmed felnevelni egyedül a gyereket.

Aztán vagy jön másik pasi, vagy nem.

Szexre biztos könnyen találsz. Olyannal, aki hozzád költözik, és neveli a gyereked, kevésbé könnyen, de azért szerintem nem lehetetlen. Nekem elváltak a szüleim, és mindketten újra házasodtak. Az más kérdés, hogy szerintem semmivel nem volt boldogabb a második házasság, mint az első, ezért valóban érdemes megfontolni, hogy nem lehet-e inkább helyrehozni a mostanit.

Tényleg kérdés, hogy a férjed valóban toxikus ember, vagy csak a veszekedés hevében mond ilyeneket.

szept. 26. 10:56
 43/48 anonim ***** válasza:
77%
40 es, evvel az erővel csak a férjek a hibásak és jellembajnokok. Vagy a saját anyád által belédtáplált férfigyűlöletet írtad le és ezt általánosítod? Egy magyar nő könnyen belemegy a válásba mert az apákat úgy helyben hagyja a bíróság hogy csak na, még akkor is ha anya lépett félre, és bizonyítottan apa alkalmasabb a gyerekek erkölcsi, testi lelki fejlődésének biztosítására. És a soraidat olvasva elgondolkodtató, hogy egy férfi egy ilyen pszichés állapotban lévő nővel mint te mekkora rizikót vállal.
szept. 26. 13:13
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehetséges, hogy az önbizalmadat akarja rombolni. Egy gyerekét egyedül nevelő nő is találhat párt.

Ugyanakkor ne akarj fejest ugrani egy új kapcsolatba, magad miatt válj el, ne hamarkodj el semmit! Remélem, egyedül is meg fogsz tudni élni. 🙏

szept. 27. 13:49
 45/48 anonim ***** válasza:
78%

Még annyi, hogy nem feltétlenül lesz akkora a merítés, mint fiatalabb korban, mert nem mindenki akarja egy másik férfi gyerekét elfogadni.

A 44-es válaszoló voltam.

szept. 27. 13:50
 46/48 anonim ***** válasza:
Én két gyerekkel voltam egyedül, amikor a most már Férjemmel ismerkedtem (újra, mert előtte 10 évvel már jártunk kétszer). Neki is volt egy fia az előző kapcsolatából, akit szintén mi nevelünk és már nekünk is van egy közös babánk! Tehát, igen, sikerülhet!
okt. 2. 18:27
 47/48 anonim ***** válasza:
Az hogy a gyerek hátrány nem igaz. Ugyanis rengeteg elvâlt apa van aki NEM akar gyereket,ìgy kifejezetten olyan nőt keres akinek szintén van ès már nem akar több gyereket. Aki elvált,meghurcolt apa,az tudja mit jelent az,ha az ùj pàrja bejelenti hogy vàrandós. És kezdődik előlről a kiszolgaltatott helyzet,mikor majd lehet ujra menni birosagra pereskedni èvekig.
okt. 3. 16:50
 48/48 anonim ***** válasza:
A 35 ös és 40 es hozzászólókhoz hasonló pszichopata mentalitàsú embereknek javaslom hogy olvasgassanak párkapcsolati tanácsadò könyveket, pl Mars és Vénusz mindörökķé eggyütt stb, talán kicsit könnyebbé,gyűlölködés-, és frusztráltság mentesebbé válik az életük
okt. 4. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!