Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyerekes nő nem kell senkinek?
32 éves vagyok, a házasságom nem jó, kisbabánk kicsi. A férjem szerint senkinek nem fogok kelleni a gyerekkel, nem fogok új párt találni.
Ez tényleg így van, vagy csak azért idegesít vele hogy sakkban tartson?
Szerintem is, ha a válást fontolgatod, akkor azt azért tedd, mert nem vagy boldog a férjeddel, és ne azon gondolkodj, hogy lesz-e párod.
Inkább az a kérdés, hogy egyedül boldogulsz-e. Lesz hol lakni, lesz-e elég jövedelmed felnevelni egyedül a gyereket.
Aztán vagy jön másik pasi, vagy nem.
Szexre biztos könnyen találsz. Olyannal, aki hozzád költözik, és neveli a gyereked, kevésbé könnyen, de azért szerintem nem lehetetlen. Nekem elváltak a szüleim, és mindketten újra házasodtak. Az más kérdés, hogy szerintem semmivel nem volt boldogabb a második házasság, mint az első, ezért valóban érdemes megfontolni, hogy nem lehet-e inkább helyrehozni a mostanit.
Tényleg kérdés, hogy a férjed valóban toxikus ember, vagy csak a veszekedés hevében mond ilyeneket.
Szerintem lehetséges, hogy az önbizalmadat akarja rombolni. Egy gyerekét egyedül nevelő nő is találhat párt.
Ugyanakkor ne akarj fejest ugrani egy új kapcsolatba, magad miatt válj el, ne hamarkodj el semmit! Remélem, egyedül is meg fogsz tudni élni. 🙏
Még annyi, hogy nem feltétlenül lesz akkora a merítés, mint fiatalabb korban, mert nem mindenki akarja egy másik férfi gyerekét elfogadni.
A 44-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!