Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy gyerekes nő nem kell senkinek?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, a házasságom nem jó, kisbabánk kicsi. A férjem szerint senkinek nem fogok kelleni a gyerekkel, nem fogok új párt találni.

Ez tényleg így van, vagy csak azért idegesít vele hogy sakkban tartson?

szept. 25. 10:27
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
35%

Van egy barátom, ugyan ebben a cipőben jár. Ott is kihasználja a férj a feleség zéró önbecsülését. A nő tűr, menne is de gyáva lépni.

Neki is azt mondtam amit neked most, fiatal vagy, hogy elpazarold az életed egy mérgező ember mellett. Nyílván nem könnyű de ki kell lépned aebböl a kapcsolatból mert idegileg és fizikailag is teljesen tönkreteszed magad. És igen, lesz olyan férfi aki gyerekkel is el fog fogadni.

szept. 25. 18:37
 32/48 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem gondolj arra hogy mennyivel jobb ha most lépsz ki, mint 5-10 év múlva.. a rossz kapcsolat nagyon leharcolja az ember és egyedüli gyerekesek meg sokan vannak, szingli apukák is. Inkább most mint később, a gyereknek is kicsiként könnyebb igazodni máshoz.
szept. 25. 18:53
 33/48 anonim ***** válasza:
37%
Biztosan kellesz majd valakinek mert van aki nem 22 hanem 32 eves nőt keres ès a gyerek nem befolyasol semmit. De valóban sokan nem akarnak ùj pàrt, te se a miatt vàlj hogy kellesz e,hanem mèrlegeld hogy a fèrjed nèlkül jobb lesz e neked ès a gyereknek. Mert az is benne van hogy egyedül maradsz mint sokan. De ha talàlsz ùj pàrt,semmi garancia hogy nem lesz egy nàrcisztikus lusta önző alak.
szept. 25. 19:47
 34/48 anonim ***** válasza:
79%
Olvassatok vissza csak pár kérdést, ahol azt kérdezik, gyerekes nő kell-e a férfiaknak. Egy csomóan azt válaszolják, dehogy csak szexre, nevelné a franc más kölykét. Gyerekkel nem olyan egyszerű ám párt találni, mint ahogy itt egyesek előadják, mert nekik szerencséjük volt! Ne azért válj vagy ne válj, mert hát kinek kellesz így, vagy kinek nem. Azért válj, mert nem jó a kapcsolatotok.
szept. 25. 20:25
 35/48 anonim ***** válasza:
65%
A szingli apukákkal csak óvatosan! Elég arra gondolni, hogy a kérdező férje is egy lenne közülük... Meg a többi díszpinty, aki helyett inkább vállalta az egyedülálló anyaság minden nehézségét az asszony, mert még az is élhetőbbnek bizonyult, mint együtt maradni. Vagy akik félrekeféltek, vagy attól függetlenül is leléptek, mert nem jött be nekik a családosdi. Többnyire ezek a szingli apukák... Nem egy kalap alá veendőek a szingli anyukákkal, teljesen más minőség.
szept. 25. 20:34
 36/48 anonim ***** válasza:
27%

Érzelmileg zsarol a férjed. Ne legyél olyan, mint a megkeseredett rosszindulatú 35#

Ha elmúlt a boldogság és nincs benne újabb 16 év, akkor lépj.

Az új barátodnak meg nem kell neveknie a gyerekedet. Majd ő neveliba sajátját, te meg a magadét.

Az én csajomnak 2 gyereke van, nekem 3. Jól elvagyunk egymással, de nem neveljük egymás gyerekét.

10 év múlva felnőttek lesznek, mi meg itt leszünk egymásnak.

Hajrá!

szept. 25. 21:19
 37/48 anonim ***** válasza:
84%
Hidd el, ha majd az egyedülálló anyukák táborába fogsz tartozni, kisebb gondod is nagyobb lesz annál, találsz-e magad mellé valakit. Millió dolgod lesz, amit egyedül kell megoldanod, miből éltek meg, mert a gyerektartás az lófütty, és még sorolhatnám. Nem olyan jó buli ám ez és kicsi babával legfőképp nem az a legfőbb feladat, hogy boldogan randizgat az ember!
szept. 25. 21:21
 38/48 anonim ***** válasza:
68%

Engem érdekelne, hogy vajon vállalna-e még gyereket velem is…

Nekem már kiskamasz a fiam, de nem velem él.

Ugyanakkor én még szeretnék gyerkőcöt.

Csak férfiként is tényleg nehéz megfelelő nőt találni

39/F

szept. 25. 22:59
 39/48 anonim ***** válasza:
55%
A szingli apukak nem dìszpintyek ahogy a 35 ös ìrja. Vmi miatt nem passzoltak össze a volt pàrjàval,ugyanùgy vágynak egy megfelelő tarsra,sokan èppen a gyerekes anyukàkat keresik mert a vàloper utàn nem akarnak tõbb gyereket. Nem kell hogy nevelje a gyerekedet,de sok mindenben segìt, közös programokat tudtok akàr gyerekkel. Persze mindkét oldalról szerencse kell hozzà,hogy egymasra talaljatok.
szept. 26. 05:13
 40/48 anonim ***** válasza:
45%

A legritkább eset, amikor csak valami miatt nem passzoltak össze. A jellemző az, hogy bszta tehermentesíteni anyát, nem vette ki a részét sem a gyerekezésből, sem a házimunkából, csak követelőzött meg elégedetlenkedett, kritizált. Ha néha valamennyit mégis foglalkozni óhajtott a saját gyerekével, azt is úgy, hogy inkább ne is tette volna... És persze beújított valami gondtalan, mindig tip-top pncit, mert hát nem lehet ezt bírni... Van, amelyik "sanyarú sorsa" okán ráfüggött szegény a piára vagy a játékokra, feszültségéből kifolyólag pedig bántalmazóvá is vált, na, nem fizikailag többnyire, mert annak nyoma lehet, hanem verbálisan, érzelmileg stb.

Egy átlagos magyar nő, anya nem megy bele csak úgy az egyedülálló anyaságba. Annak nyomós oka szokott lenni - már ha ő lépett, nem apuci előbb. Ha apuci, akkor sincs miről beszélni; remek választás a következő nőnek egy olyan jellembajnok, aki szrban hagyta a családját és a házastársát...

szept. 26. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!