Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyerekes nő nem kell senkinek?
32 éves vagyok, a házasságom nem jó, kisbabánk kicsi. A férjem szerint senkinek nem fogok kelleni a gyerekkel, nem fogok új párt találni.
Ez tényleg így van, vagy csak azért idegesít vele hogy sakkban tartson?
Van egy barátom, ugyan ebben a cipőben jár. Ott is kihasználja a férj a feleség zéró önbecsülését. A nő tűr, menne is de gyáva lépni.
Neki is azt mondtam amit neked most, fiatal vagy, hogy elpazarold az életed egy mérgező ember mellett. Nyílván nem könnyű de ki kell lépned aebböl a kapcsolatból mert idegileg és fizikailag is teljesen tönkreteszed magad. És igen, lesz olyan férfi aki gyerekkel is el fog fogadni.
Érzelmileg zsarol a férjed. Ne legyél olyan, mint a megkeseredett rosszindulatú 35#
Ha elmúlt a boldogság és nincs benne újabb 16 év, akkor lépj.
Az új barátodnak meg nem kell neveknie a gyerekedet. Majd ő neveliba sajátját, te meg a magadét.
Az én csajomnak 2 gyereke van, nekem 3. Jól elvagyunk egymással, de nem neveljük egymás gyerekét.
10 év múlva felnőttek lesznek, mi meg itt leszünk egymásnak.
Hajrá!
Engem érdekelne, hogy vajon vállalna-e még gyereket velem is…
Nekem már kiskamasz a fiam, de nem velem él.
Ugyanakkor én még szeretnék gyerkőcöt.
Csak férfiként is tényleg nehéz megfelelő nőt találni
39/F
A legritkább eset, amikor csak valami miatt nem passzoltak össze. A jellemző az, hogy bszta tehermentesíteni anyát, nem vette ki a részét sem a gyerekezésből, sem a házimunkából, csak követelőzött meg elégedetlenkedett, kritizált. Ha néha valamennyit mégis foglalkozni óhajtott a saját gyerekével, azt is úgy, hogy inkább ne is tette volna... És persze beújított valami gondtalan, mindig tip-top pncit, mert hát nem lehet ezt bírni... Van, amelyik "sanyarú sorsa" okán ráfüggött szegény a piára vagy a játékokra, feszültségéből kifolyólag pedig bántalmazóvá is vált, na, nem fizikailag többnyire, mert annak nyoma lehet, hanem verbálisan, érzelmileg stb.
Egy átlagos magyar nő, anya nem megy bele csak úgy az egyedülálló anyaságba. Annak nyomós oka szokott lenni - már ha ő lépett, nem apuci előbb. Ha apuci, akkor sincs miről beszélni; remek választás a következő nőnek egy olyan jellembajnok, aki szrban hagyta a családját és a házastársát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!