Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevésbé szép nők irigyek a szépekre?
Igen, ezt tökéletesen leírtad.
Mi szeretnénk legjobban, hogy kelljünk valakinek. Nyilván észrevennénk a jeleket.
De ha nincsenek, nincs mit észrevenni. Túllépni egy bizonyos szinten meg, miután már minden létező és lehetséges dolgot elkövettél, hogy végre téged is meg lássanak, meg nem fogsz.
Tényleg el vannak tévedve egyesek, hogy azt hiszik, hogy egy nőnek bármikor lehet kapcsolata.
Egyáltalán nem értem, hogy ez a tévhit hogyan alakult ki.
Nem értem, hogy miért nem hiszik el, hogy nincs egyetlen egy sem, akinek szó szerint te kellesz. Miért nem fogadják el a tapasztalatainkat?
Hát hogy a tökbe' lehetne olyat " felszedni", aki téged nem akar? Javaslatokat várok... ( Nem, nem célom ilyet tenni. Amellett, hogy lehetetlen vállalkozás, én olyannal szeretnék lenni, aki velem is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!