Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kevésbé szép nők irigyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kevésbé szép nők irigyek a szépekre?

Figyelt kérdés
Férfiaknál nagyobb a szórás, mert vannak a jóképű, magabiztos fellépéssel és jó egzisztenciával rendelkezők, akik dugják a nők nagyrészét, sok átlagos vagy az alatti pasi meg láthatatlan, semmi érdeklődést nem kap. Nőknél is biztos van különbség külső miatt és a szépek több figyelmet kapnak, de igazából a kevésbé szépeknek is azért valami csurran-cseppen.

szept. 22. 12:02
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezt tökéletesen leírtad.

Mi szeretnénk legjobban, hogy kelljünk valakinek. Nyilván észrevennénk a jeleket.

De ha nincsenek, nincs mit észrevenni. Túllépni egy bizonyos szinten meg, miután már minden létező és lehetséges dolgot elkövettél, hogy végre téged is meg lássanak, meg nem fogsz.

Tényleg el vannak tévedve egyesek, hogy azt hiszik, hogy egy nőnek bármikor lehet kapcsolata.

Egyáltalán nem értem, hogy ez a tévhit hogyan alakult ki.

Nem értem, hogy miért nem hiszik el, hogy nincs egyetlen egy sem, akinek szó szerint te kellesz. Miért nem fogadják el a tapasztalatainkat?

Hát hogy a tökbe' lehetne olyat " felszedni", aki téged nem akar? Javaslatokat várok... ( Nem, nem célom ilyet tenni. Amellett, hogy lehetetlen vállalkozás, én olyannal szeretnék lenni, aki velem is.)

nov. 13. 12:23
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
51: Ez meg a másik, igen... Ha sikerülne is (fogalmam sincs nekem sem, hogyan) rátukmálnia magát az ember lányának valakire, aki nem akarja őt, abból mégis milyen kapcsolat lenne, ki szeretne olyanban élni?
nov. 13. 12:45
 53/53 anonim ***** válasza:
#47 Engem nagyon érdekelne, hogy alapvetően milyen ember vagy. Mennyire élsz messzire Kecskeméttől?
nov. 13. 17:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!