Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kevésbé szép nők irigyek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kevésbé szép nők irigyek a szépekre?

Figyelt kérdés
Férfiaknál nagyobb a szórás, mert vannak a jóképű, magabiztos fellépéssel és jó egzisztenciával rendelkezők, akik dugják a nők nagyrészét, sok átlagos vagy az alatti pasi meg láthatatlan, semmi érdeklődést nem kap. Nőknél is biztos van különbség külső miatt és a szépek több figyelmet kapnak, de igazából a kevésbé szépeknek is azért valami csurran-cseppen.

szept. 22. 12:02
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
0%

Azt inkább hagyd meg a volt osztálytársadnak

Meg a nők 90%-ának akik nincsenek benne a legszebb 10-Ben

szept. 22. 19:35
 32/54 anonim ***** válasza:
76%

Kedves utolso, igenis semmihez sem foghato ertelmet ad az eletnek egy szeretetteljes kapcsolat, es egy gyerek az meg foleg.

De ha valaki leel egyedul 40 evet ugy h a kutya nem nyul hozza, lehet mar akarmilyen kapcsolatnak orul, nem csak az oszinte szerelemnek.

Nem tudom ez teged miert haborit fel ennyire.

szept. 22. 20:35
 33/54 anonim ***** válasza:
Szerintem mind kihívná a másikat egy kick-box meccsre.
szept. 22. 21:32
 34/54 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolso, igenis semmihez sem foghato ertelmet ad az eletnek egy szeretetteljes kapcsolat, es egy gyerek az meg foleg.

😂😂😂😂😂😂

szept. 22. 21:34
 35/54 anonim ***** válasza:
0%
Az is mennyire jó lehet mikor a 120 kilós testemet szeretik
szept. 22. 21:35
 36/54 anonim ***** válasza:
89%

Csúnya nőként írom hogy igen. Ténylegesen a kosár legalja vagyok, felnőttként sem volt soha párkapcsolatom és sosem közelített felém egy férfi se, se romantikus se szexuális célzattal - se tiniként, se később sem.

Nyílván irigy vagyok a szép nőkre. Persze nem ez jár az eszembe egész nap, és nem is vagyok rákattanva a témára de időnként előfordul hogy arra gondolok hogy basszus de jó lenne ha én is úgy néznék ki mint XY. Örülnék a figyelemnek is valamennyire, de legfőképp arra hogy legalább normális emberként kezeljenek. Szívesen kipróbálnám milyen lenne a "másik oldalon" lenni egyszer.

Mondjuk bennem nincs rosszindulat a szép nők felé, nem kívánok nekik semmi rosszat, nincs bennem az a "ha nekem szar akkor legyen szar mindenkinek is" életérzés. Nekem ilyen lapokat osztottak, ez van.

szept. 23. 00:19
 37/54 anonim ***** válasza:
100%
Igen, irigy vagyok rájuk. Ez nem téma, de az emberek rendkívül szemetek a ronda nőkkel. A férfiak is, de a nők is. Nem csak párkapcsolati, hanem az élet más területein is óriási hátrányt szenved egy nő, ha ronda.
szept. 23. 05:33
 38/54 anonim ***** válasza:
90%
37: Bizony. Velem kb. a szüleim generációja (a '60-as években születettek) és a náluk is idősebbek normálisak. Még 45 év felettiek is so-so. Alatta viszont... És minél fiatalabb, annál többet megenged magának, annál inkább úgy kezel, mint egy kupac bűzölgő sz*rt. Tényleg nem csak párkapcsolati/férfi-nő kapcsolódási vonatkozásban.
szept. 23. 08:39
 39/54 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy a többség(?) által kevésbé szépnek tekintett emberek átlagosan mennyivel irigyebbek. Azt viszont látom, hogy a "körülrajongottság" az esetek nagy részénél személyiség torzuláshoz vezet. A rossz természet pedig hosszút távon kiül a külsőre is.

Ahogy a jó is.

Igen, a hülye pi*ák rosszabbul öregednek, mint a kiegyensúlyozott, azaz környezetükkel jó viszonyban lévő, boldog emberek. Sőt a boldog emberek szépülnek.

Ebben az értelemben tapasztalatom szerint az meberek közötti "szépség" delta a korra többnyire csökken. És minden híreszteléssel ellentétben 40 felett is van élet, meg társasélet, meg párkapcsolat.

Persze adódnak elcseszett természetű eredendően sem szép emberek. Azok azért tudnak rútulni.

Meg vannak akik elhanyagolják magukat. De a karbantartási igyekezet nem ellensúlyozza a lélekből fakadó csúfulást. A vakolaton átlátni.

szept. 23. 11:14
 40/54 anonim ***** válasza:
#27 De ha szűz nő vagy, akkor rád se fanyalodott senki. :D
szept. 23. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!