Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevésbé szép nők irigyek a szépekre?
Nyugodtan meg lehet kövezni,de én is irigy vagyok a szép nőkre. Én elhiszem,hogy nekik sem könnyű,de csak egy napra élnének rondaként,szerintem menne a sírás.
A kedvencem amit a szépek mondanak nekem,a levegőnek: Téged legalább azért szeretnek,aki vagy!
Nos,hogy valaki szeressen,előbb talán rám kéne fanyalodnia!
A többi pedig amit sorstársaim írtak,mind igaz. Így én már nem részletezem.
12-es vagyok.
Szerintem ez nem igaz,ne is haragudj. Én 40 vagyok,régen is csúnya voltam,az idő múlásával nem fognak a szépek hozzám rondulni,a differencia megmarad.
13 extrém incel hozzászólás 😂😂
Egy szép nő csak a legkisebb odafigyeléssel is még mindig jó nő az 50es éveiben is drágám.
60-tól felfelé már a mindegy hiszen akkor már a legszebb nők is felfogják hogy már az idős évek jönnek, akkor már másról szól az élet
Akkor marad az emléke annak, hogy 30 even keresztül fürdőzött abban hogy gyönyörű nő volt és erről szólt az élete.
Az anyám most az 50es éveiben van, műtétek nélkül még mindig mindeki dicséri, mikor együtt nyaralunk, őt is ugyanúgy megnézik a férfiak, mint engem és egyformán bókolnak nekünk. Pedig van köztünk 25 év.
De mégha hitetlen ronda is lenne egy gyönyörű nő a te incel fantáziád szerint amikor 50 éves lesz, akkor is megkapta 35 évig azt az életet amíg egy ronda vagy átlagos nő egy percig nem kap meg.
13: Ettől nekünk miért lenne jobb?
1. Szerinted mi nem rondulunk tovább a korral? ... Szóval mi akkor is rondábbak leszünk náluk.
2. 40-50-es éveikben már nem mindegy? Elteltek az értékes éveink, a fiatalságunk egyedül, ennek mindenféle lelki és testi hatásával. A férfiak közül meg úgy is mind foglalt, amelyik nem, azzal 99%, hogy súlyosabb gondok vannak szimpla csúfságnál. Főleg, ha megnézzük, milyenek még azok közül is sokan, akik foglaltak...
Ahh, de béna vagyok:
- éveiNkben
- úgyis
Őszintén kérdező az ilyen kérdéseket mindig provokációnak érzem….
Szerinted egy ilyen
Mit érez amikor meglát egy ilyet?
Vajon mi csurran cseppen az előzőnek mikor vannak ilyen nők?
Persze nyilván nagyon kevés, de vannak
Én fixen nem akarnék így élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!