Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevésbé szép nők irigyek a szépekre?
Ki dugná meg? 😂😂😂
Molnár Krisztián? Jah akkor már minden ok 😂😂
Igen és a kedves férjének elől van 2 barna rothadó foga, több nincs :DDD
Ha neked az szint akkor persze nagyon jó élete van a ronda nőknek is xDD
Kit érdekel? Egy volt osztálytársam, bűn ronda, dagadt is, van vagy 120 kiló, és viszonylag van egy átlagos férje, meg két gyereke. És állandóan pakolja fel fbre a képeket, mindig mennek mindenhova, külföld, belföld, kirándulas, wellness, stb.
Én, meg aki még viszonylag jól is nézek ki, itt döglök egyedül is irkálok a gykn. Szóval hiaba ronda, neki van boldogabb meg jobb élete, és pont lexarja ha más csúnyának találja.
Jaj igen
Mert a boldogságot csak az jelenti ha van férjed meg kolykod
Hat az ilyen egyszerű maradi gondolkodással én nem tudok mit kezdeni
Inkább lennék egy gyönyörű szűz nő akit mindeki megcsodál az utcán, mint egy átlagos semmi akire ráfanyalodott egy másik átlagos semmi és lett 2 kölykük.
27. Hát ez már csak a saját nyomorodat jellemzi, hogy csak arra vágysz, hogy megcsodáljanak. :)
De csak szólok, sok szép híresség, akikért rajongtak, lett öngyilkos vagy alkoholista vagy drogos. Tájékozódj.
Én tájékozódjak :D
Tehat a bűn ocsmány dagadt volt osztálytársadnak van jobb élete mert őt ugyan már elvette egy átlag alatti semmi és van gyerMek is.
Milyen jó lehet neki tudni hogy valahogy ráfanyalodik a pali miközben ott vannak körülöttük a gyönyörű nők bikiniben a nyaralason.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!