Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevésbé szép nők irigyek a szépekre?
"külső miatt és a szépek több figyelmet kapnak, de igazából a kevésbé szépeknek is azért valami csurran-cseppen"
Ez mindkét nemre igaz.
Mondd már meg, hogy ha az átlagos vagy átlag alatti pasi láthatatlan, meg semmi figyelmet nem kap, akkor a kevésbé szép nőknek honnan csurran-cseppen valami?
Nehogy azt mondd már, hogy minden nőnek csak a jó pasik jutnak! Érzek itt némi ellentmondást.
Amúgy ha a net mögül kibújnál és kimennél néha az utcára, láthatnád, hogy rengeteg boldog átlagos, sőt átlag alatti pár is van.
Szerintem àtlagos nő vagyok, engem abszolút nem zavar,ha valaki szép és sikeres, örülök is,ha valaki boldog és ezt őszintén így gondolom.
Viszont az igazságtalansàg zavar,bàr ezt már megszoktam... Szóval, hogy aki dekoratív,az hosszú ideig lehet következtezmények nélkül hisztis,ràtarti,egoista, úgyis elnézik neki, azzal a címszóval,hogy biztosan azért raplis,mert rossz napja van szegénynek.Míg egy kevésbé feltűnő nőnek a legapróbb hibàjàt is felnagyítjàk.🤔
Szép nők is lehetnek irigyek az átlagokra.
Ez belulről jön komplexusokbol nem abbol hogy ki szép ki nem.
8
Nem 🤣🤣🤣 nekik minden megadatott, ahogy a 4es írja
Rajtam elfér még egy adag 0%-ra pontozás, úgyhogy nem tagadom, g*cironda (fejű) nőként én igenis irigy vagyok rájuk. Tudooom, csúnya-búnya dolog, illetlenség, súlyos jellemhiba, a világ legromlottabb emberévé tesz, meg minden... Hagyjuk.
Teljesen más a világ, a létezés ronda nőként. A 2-es és a 4-es jókat írtak. Én a 2-eshez pl. még hozzátenném, hogy az a "valaki" is amúgy olyan, hogy nem csak az extra válogatós bombázók, hanem bármelyik nő, akinek ép az esze, a látása, a szaglása stb., elsírná magát tőle. Nekünk ilyen alakoktól kéne marha boldognak lennünk vaaagy az élethosszig tartó "szingliségtől", mert utóbbi is akkora klassz dolog ám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!