Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen gyötrelem a Facebook - os társkereső?
Szerintem nem vagyok egy bánat kinézet annyira hogy egyentalán senki de még a csúnyábbak se húzzanak jobbra vagy viszont szívezzenek. Azért teszek ide egy képet hogy ezt más is eldöntse :D
Nem szeretek mosolyogni főleg nem ha erőltetni kell :D csak akkor ha tényleg kell.
35# vagyok. A kommentem lényege hogy egy férfi a legritkább esetben él annyi kritikával, hogy elismerje hogy nem átlagos hanem az alati. A kérdező vonasai szeme állása,arcanak vonasai total atlag alattiak, és ehhez nem kell szemelyeskedni velem szemben,mert nem én allitom magamról, hogy dehát én nem is vagyok csunya.
Tessék egy átlagos férfi:
Magyar Péter pont jó példa rá, hogy különösebben jóképű,hanem egyszerű kellemes vonasai vannak. Vagy nektek az átlagos fickok mind ilyen tökellütött fejű csávók?
Szia, bátor vagy hogy kiraktad ide magad!
A jelenlegi állapotodban tényleg nem vagy vonzó de egyáltalán nem reménytelen a helyzet, egyáltalán nem a legrosszabb az alapanyag. Két nagy probléma van ami gyorsan nem megoldható mint a borotválkozás, a más frizura, öltözködés és szemüvegkeret, hanem a túlsúly és a fog- és állkapocsprobléma ami jól látszik a csukott száddal is. Előreharapásod lehet ami együtt jár egy fejletlen alsó állkapoccsal. Fogyással + ennek a rendbetételével új arcot kapnál, én ebbe vágnék vele először.
Nem itt savazzák szét, hanem a Facebook Date nem működik neki.
A kérdése az volt, hogy miért?
A válaszok alapján dönthet, hogy hajlandó-e másképpen, mást csinálni, vagy megelégszik az eddigi "eredménnyel".
Nem buksisimit kért.
Én férfiként azt mondom, hogy egy átlagos vagy.
Kicsit jobb frizurát vágathatnál, illetve, az arcszőrzettel is kezdhetsz valamit.
Csinálj jobb képeket, mert amit feltettél, abból sugárzik a szürkeség és a semmilyentelenség.
Ha kicsit javítasz a képeiden, akkor szerintem nem vagy esélytelen.
Én a Facebook társkeresőt azért adtam fel, mert rengeteg volt a gyerekes nő. Mivel nekem még nincs, ilyen nő kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!