Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen gyötrelem a Facebook - os társkereső?
Szerintem nem vagyok egy bánat kinézet annyira hogy egyentalán senki de még a csúnyábbak se húzzanak jobbra vagy viszont szívezzenek. Azért teszek ide egy képet hogy ezt más is eldöntse :D
Nem szeretek mosolyogni főleg nem ha erőltetni kell :D csak akkor ha tényleg kell.
Egy olyan felületen próbálkozol, ahol szinte kizárólag a feltett képek alapján döntenek rólad.
Lehet nem mosolyogni, lehet szelfivel próbálkozni, de ha ilyen platformon szeretnél eredményt elérni, akkor kénytelen vagy elfogadni annak a működési szabályait.
Csinálj (csináltass) pár normális képet, mutass meg valamit abból, amivel szívesen foglalkozol.
Ez a kép amúgy pocsék.
Nem te vagy pocsék, hanem a fotó, mielőtt félreértenéd.
Ferde, rossz a fény és a háttér is, ráadásul semmitmondó, egy átlagos arc szelfi, nulla impulzus.
Cserélgesd a képeket is, kísérletezz.
A Facebook társkeresőn rengetegen jelölnek, viszont nincs kommunikáció.
Ha kaptam pl. 300 jelölést, abból 20-nak visszajelöltem, a végén közülük 5 írt rám.
Ez a kép szörnyen rossz benyomást kelt. És nem azért, mert nem mosolyogsz, kérdező. Üres, üveges, unott a tekinteted. Az első, ami eszembe jut, hogy 1, valószínűleg nem sok minden érdekelhet téged (azokon a dolgokon kívül, amelyek a lehető legközvetlenebbül érintenek téged, tehát úgymond húsbavágó fontosságúak számodra) 2, nincs képzelőerőd. Cáfolj meg, ha szerinted rosszul gondolom.
A külső tulajdonságaidról szándékosan nem írtam semmit. De én az ilyen tekintetű emberektől konkrétan futva menekülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!