Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is ilyen gyötrelem a Facebook - os társkereső?
Szerintem nem vagyok egy bánat kinézet annyira hogy egyentalán senki de még a csúnyábbak se húzzanak jobbra vagy viszont szívezzenek. Azért teszek ide egy képet hogy ezt más is eldöntse :D
Nem szeretek mosolyogni főleg nem ha erőltetni kell :D csak akkor ha tényleg kell.
#22: bocsi, oké, stílus, meg minden, de azért legalább azt megtanulhatná, hogy ebben a színrendszerben:
hol helyezkedik el, és a típusának megfelelő (egymáshoz is illő) színekben választhatná ki az egyszerű ruháit, pólóit, nadrágjait, cipőit.
Legalabb egy tizessel oregebbnek tunsz a korodnal. Nekem pl 26 evesen nem lennel vonzo, es nem a korod miatt.
Nem kell eroltetetten mosolyogni, de akkor olyan kepet tegyel fel, amin oszinten mosolyogsz.
#24: "Hát én nem erőltetem a mosolygást"
Nagyon gáz, hogy csak ennyire binárisan vagy képes gondolkodni. Nem a mosolygás hiányával van a baj, hanem azzal, hogy az arcod, ha úgy tetszik, TEKINTETED teljesen elzárkózó, bizalmatlan, kifejezéstelen. Egyfajta érzelmi vákuum, ha tetszik. Mosolygás nélkül is lehet pl. érdeklődő, nyitott tekintettel a kamerába nézni. De a fotóról lerí, hogy te alapvetően nem nyílsz meg, nem bízol az emberekben. Érted, amit mondok???
A másik meg, hogy engem is megdöbbent, hogy még csak 31 éves vagy. A bőröd állapotán talán ez esetleg látszik, de az, hogy az arcod ennyire lóg kétoldalt... na, az döbbenetes. Neked a való életben nincsen semmilyen mimikád? (Ugyanis alapvetően az akadályozná meg ezt a lógást.) Egyébként sem szokott semmilyen más kifejezés ülni az arcodon, csak ez az üresség?
Semmi baj a képeddel. Van akinek tetszik, van akinek nem.
Az itteni jótanács osztók sem adoniszok meg szerelmi életben sikeres emberek, különben nem lennének itt.
A társkereséshez idő kell, majd összejön.
A facebook párkereső egy jó dolog, habár a korábbi hasonló hozzászólást a sok savanyú irigy ember lepontozta. Ebből levonhatod, hogy milyen emberek írkálnak ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!