Tudom, hogy ez nem egy társkereső oldal, de valakinek lenne kedved beszélgetni? 21/F
Figyelt kérdés
2024. aug. 2. 10:24
1/9 Justinianus válasza:
Ilyen gyorsan öregedtél két évet? :)
2024. aug. 2. 10:48
2/9 anonim válasza:
Én is azt néztem, milyen gyorsan megy az idő! :P
2024. aug. 2. 10:55
3/9 A kérdező kommentje:
Másik kérdező vagyok, pont a kérdésem után láttam, hogy valaki más is kiírta ugyanígy tegnap este.
Felőlem írjatok mindkettőnknek privátot, ha nem hiszitek.
2024. aug. 2. 11:19
4/9 anonim válasza:
Ja, és mindketten olyan mulyák vagytok, hogy pont a társkereső alkategóriába írjátok pont ugyanazt a szöveget...
2024. aug. 2. 12:25
5/9 A kérdező kommentje:
Hát mert ide kell beírni :D Egyébként meg ha nem is ide írtam volna, akkor meg a moderátorok átteszik ide. De mondom hogy írj rá mindkettőnkre akkor, ha ennyire nem hiszed el hogy nem ugyanaz a két ember vagyunk....
2024. aug. 2. 13:25
6/9 anonim válasza:
Erre mennyi az esély?
2024. aug. 2. 18:20
7/9 A kérdező kommentje:
Istenem.... ha nem akarsz meggyőződni magadtól, és még mindig nem vagy lecsekkolni azzal, hogy mindkettőnknek dobsz egy privátot, akkor legalább ne értetlenkedjél már itt. Nem vicces, de legalább idegesítő.
2024. aug. 2. 22:54
8/9 anonim válasza:
telefonon?
2024. aug. 3. 14:50
9/9 A kérdező kommentje:
Beszélgetni itt az oldalon, privátban.
2024. aug. 3. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!