Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én csak esélyt szeretnék kapni. Olyan nagy kérés ez?
Olyan nagyon-nagy kérés az hogy esélyt szeretnék kapni -nem minden lánytól- mindössze egyetlen egy lánytól arra, hogy megismerjük egymást, amiből aztán akár több is kialakulhat? De neeem, mi egyáltalán esélyt sem kapunk! Senkitől!
Miért?!?!?
Így hogy lesz családom, gyerekeim, unokáim, ha?
Írja egy válaszoló egy korábbi kérdésre, hogy "Pedig bizony értékesek vagytok és nektek is lehetne részetek kölcsönös szerelemben."
De mikor írtam, hogy bizonyítsa, választ nem, csak 0 %-ot kaptam. Szóban megy a bullshitelés de esélyt nekem, nekünk ááá, egy sem ad. Egyszerűen esélyünk nincs bizonyítani, hogy "értékesek lennénk" vagy hogy "lehetne részünk kölcsönös szerelemben". Nem.
Elegem van. Elegem van az egész életből már 38 vagyok, de egyedül, viszonzott szerelem nélkül, vagy anélkül hogy valaki kimutatná hogy értékesek lennénk NEM AKAROM MEGÉRNI A 40-ET!
Valaki! Egy a millióból bizonyítsa már be nekem a fentieket, mert egyszerűen NEM HISZEM EL!!!
"Van itt egy truecel ( 40F truecel )"
Itt vagyok. Meghozza 28 eves korom ota.
40F truecel
41-es te az a 40F incel vagy aki malájziában próbálkozik vagy te egy másik incel vagy?
38,5F incel
Igen, en vagyok a malajziai.
40F truecel
Vártunk vissza, rég nem írtál, de miért lettél truecel? Eddig incel voltál. Ne variálj!
38F incel
Neha itt vagyok azert, de mar nem olyan surun.
"miért lettél truecel?"
Azert, mert idokozben hormonszint-rendellenesseggel osszefuggesbe hozhato diagnozist kaptam, ami vagy veleszuletett, vagy a pubertaskor alakult ki. Vagyis igy meg lett pecsetelve a sorsom......
40F truecel
Na de örülj neki mert legalább nincs most már késztetésed. Sajnos én még mindig vágyok a nemiségre és a szeretetre.
38F incel
Van kesztetesem, de azert szar belegondolni, hogy ez a dolog mar szuletesemkor el lett dontve........
40F truecel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!