Van olyan nő, aki szeretőt keres és adna esélyt egy beszélgetésre normális pasinak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ehhez intelligencia is kell részetekről, illetve hogy lássátok nem egy aberrált, modortalan pasiról van szó.
Ezért ha van kedve valakinek beszélgetni valamikor (ami még semmire nem kötelez senkit), akkor jelezzetek:) Köszönöm:)
35/F
2020. dec. 9. 16:27
1/4 anonim válasza:
Egy nő sosem keres szeretőt, hanem szeretőt tart. Egy nő bármikor talál 2-3-4 olyan pasit az ismerősei között, aki megdugja. Szóval nem vagyunk a gyakorira szorulva.
2020. dec. 9. 18:20
2/4 anonim válasza:
Az 1-es az pont egy ilyen b.szatlan ringyó. Csak még önmagának sem vallja be:D
Amúgy 35 évesen már tudni kellene hogyan szedj fel egy nőt és tartsd csak szeretői státuszban.
2020. dec. 9. 22:47
3/4 anonim válasza:
Írj privit.☺
2020. dec. 10. 12:24
4/4 anonim válasza:
Nekem is megmoshatná valaki a hátam.
2020. dec. 10. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!