Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én csak esélyt szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én csak esélyt szeretnék kapni. Olyan nagy kérés ez?

Figyelt kérdés

Olyan nagyon-nagy kérés az hogy esélyt szeretnék kapni -nem minden lánytól- mindössze egyetlen egy lánytól arra, hogy megismerjük egymást, amiből aztán akár több is kialakulhat? De neeem, mi egyáltalán esélyt sem kapunk! Senkitől!

Miért?!?!?

Így hogy lesz családom, gyerekeim, unokáim, ha?

Írja egy válaszoló egy korábbi kérdésre, hogy "Pedig bizony értékesek vagytok és nektek is lehetne részetek kölcsönös szerelemben."

De mikor írtam, hogy bizonyítsa, választ nem, csak 0 %-ot kaptam. Szóban megy a bullshitelés de esélyt nekem, nekünk ááá, egy sem ad. Egyszerűen esélyünk nincs bizonyítani, hogy "értékesek lennénk" vagy hogy "lehetne részünk kölcsönös szerelemben". Nem.

Elegem van. Elegem van az egész életből már 38 vagyok, de egyedül, viszonzott szerelem nélkül, vagy anélkül hogy valaki kimutatná hogy értékesek lennénk NEM AKAROM MEGÉRNI A 40-ET!

Valaki! Egy a millióból bizonyítsa már be nekem a fentieket, mert egyszerűen NEM HISZEM EL!!!

aug. 24. 16:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
86%

Nem lehet könnyű! Sajnos van akinek könnyebb párt találni, van akinek nehezebb... De egy kedves, jófej, magával rendben lévő embernek jobbak az esélyei.

Én is rá tudok görcsölni a párkapcsolat témára, pedig jók az adottságaim.

Én mindenesetre egy belső önfejlesztést, terápiát javaslok első körben. Szerintem érdemes lehet elkezdeni magadon dolgozni, ehhez szerencsére már nagyon sok segítséget lehet kapni.

aug. 24. 18:06
 12/34 anonim ***** válasza:
82%

Átérzem a helyzeted, de ez nem így működik.

Nem fog veled egy nő sem szívességből összejönni.

Elcsépelt szöveg (föleg ezen az oldalon), de ha nőt akarsz akkor lentebb kell adnod.

Nincs más út sajnos, mert ha nem vagy vonzó férfi, nem fogsz a jó nőknek kelleni akkor sem ha beledöglesz.

Sajnos ez a valóság.

aug. 24. 18:17
 13/34 anonim ***** válasza:
76%

Nem mindenki nyer a genetikai lotton, es valjuk be: parvalasztaskor mindenki szelektal.

Ket egyetemet vegeztem, van autom, hazam, jol keresek, sportolok, apolt vagyok, es igyekszem adni a kulsomre.

A parom nem egyetemet vegzett, de egy borzasztoan eros kreativitassal aldotta meg az elet, amit kivaloan tudott hasznositani: jobban keres mint en. Apolt, illedelmes, sportos. Nem tul magas (175cm), de nekem pont megfelel. Sok olyan not ismerek, akik pl. 180 cm ala nem mennek. Ez is egy szelektalas.

Tehat az alacsonyabb pasik nyilvan nehezebben talalnak maguknak part.

A fentieket azert irtam le, mert sokat torekedtem azert, hogy elerjek oda, ahol most tartok. Nyilvan olyan parra vagytam, aki hasonlo ertekeket kovet. Nem fogok sajnalatbol eselyt adni olyannak, akiben nincs semmi olyan amivel meg tudna fogni.

Regen egy srac probalkozott nalam, szinten ilyen elkeseredett stilusa volt mint neked. Nekem a borzaszto elkeseredett nyomulasaval vagta el magat. Neki is mar vagy hat eve nem volt parja, es nem sok ido kellett, hogy rajojjek miert is alakult igy. Nem kell rahorcsolni, nem kell nyoulni, eroszakoskodni, mert az nagyon taszito tud lenni. Ott is sokan elcseszik, hogy ket mondat utan, mar komoly kapcsolatrol, hazassagrol es gyerekekrol akar beszelgetni.

Kerdezo, szerintem tarts egy kis onismeretet. Ha a kulsod nem tul vonzo, szon meg tudsz valtoztatni, csak nyilvan aldozni kell ra. Ami a belsot illeti, szerintem fentebb leirtam, hogy mi lehet a gond. Valamiert nem vagy szimpatikus, nem jo a kisugarzasod. Ezen kellene valtoztatni. Legyel kicsit pozitivabb, es ne farassz senkit a sikertelensegeddel. Had, hogy a dolgok termeszetesen alakuljanak, ne nyomulj, ismerkedj lazan, aztan elobb utobb te is megtalalod eleted parjat.

aug. 24. 18:22
 14/34 anonim ***** válasza:
81%
Fogadj be te szánalombol olyanokat aki nem jön be meg nem tetszik.
aug. 24. 20:10
 15/34 anonim ***** válasza:
80%

Kaptál te esélyt csak nem vetted észre, mert balfék vagy.

Csak nyitott szemmel kéne járni, látni a párokat az utcán.

De jobb nyígni, hiányolni azt, ami mindenki előtt ott volt, van és lesz.

szept. 6. 22:42
 16/34 anonim ***** válasza:
57%

Nem mindenki kap eselyt. Az en esetemben ugy tunik, hogy egy rejtett egeszsegugyi problema/rendellenesseg tette be a kaput.

40F truecel

szept. 7. 00:11
 17/34 anonim ***** válasza:
31%

A punci nem jár alanyi jogon.

Tenni kell érte, jól kell kinézned, stb.

Mondjuk a kövér, alacsony nők bárkivel lefekszenek.

szept. 7. 08:11
 18/34 anonim ***** válasza:
57%
Bocs, de az, hogy így beszélsz, hogy „...ha?“ az nem a kulturált emberekre jellemző. Nekem nagyon égő lenne veled megjelenni bárhol, ha így beszélsz. Ez olyan faragatlan stílus. Nálam pl. nem kapnak esélyt az ilyenek. Persze, ha olyan nőknél próbálkozol, akik szintén így beszélnek, akkor nincs gond.
szept. 7. 14:38
 19/34 anonim ***** válasza:
17. Az első két mondatod igaz. Az utolsó nagyon nem.
szept. 7. 14:41
 20/34 A kérdező kommentje:

Gondoljátok, ÉN nem adok esélyt a "csúnyább" lányoknak? Olyanokat húzok jobbra Tinderen, olyanokra írok rá Randivonalon (már csak a társkeresők maradtak nekem mint lehetőség, vaaalakinek jobb ötlet?), hogy könnyebb átugrani, mint megkerülni. Le. Se. Szarnak. (Jajjjj, bocsánat, hogy elmertem ragadtatni magam egy trágár kifejezéssel, később kifejtem). De szerintetek nem csináltam semmit, nem próbáltam már meg mindent az elmúlt 20 évben, ha ezt a kérdést KI KELLETT ÍRNOM? Elképesztőek vagytok. Trollkodtok, belerúgtok a földön fekvőbe (ebben lelitek örömötöket, ugye?), beleköttök az élő fába is, például abba, hogy stilisztikailag jelezném írásban a frusztrációmat, kétségbeesettségemet ("...ha?")... Ja, bocs, úgy látszik, mindenkinek joga van kimutatni az érzelmeit, érzéseit, KIVÉVE NEKEM! Én csak nyeljem el, nyomjam el magamban az összes stresszt, frusztrációt, hadd őszüljek csak tovább (38 vagyok), hadd emésszen csak tovább minden szar (megint bocs) belülről, csak egyedül éjszaka az ágyamban szabad sírnom, mindegy, csak ti kívülállók ne lássátok.

Tudjátok mit? Elegem van. Ne is írjatok semmit, ha segíteni nem tudtok, akkor legalább ne bántsatok! Akkor inkább abban segítsetek, hogy hogyan vessek véget a szenvedéseimnek, hogyan vessek véget ennek az egésznek. Komolyan. Ha nekem nem jár, nincs jogom a boldogsághoz (annak ellenére, hogy a szenvedés részét már kimaxoltam), akkor nekem nem kell ez az élet nevű szar (megint bocs) sem (lehet, hogy másoknak az élet… „csodaszép”, de nekem az élet így, ebben a formában… nem jó). Kérlek, ha már az élet nevű dologban (hogyan legyek boldog, hogyan legyen részem szerelemben) nem segítetek, nem tudtok segíteni, nem AKARTOK segíteni, akkor legalább a halálban segítsetek! Mi a legjobb módszer? Amin én gondolkodom (évek óta… igen, évek óta) az az, hogy zacskót húzok a fejemre, a száját körbeszorítom a nyakamnál, és úgy fojtom meg magam. Vagy ott van az akasztás, ahhoz viszont kellene valami, ami megtartja a kötelet. Vagy gyógyszer, van itthon egy rakás fájdalomcsillapító, de nem tudom, milyen dózis lenne abból „hatásos”. Vagy nézek egy szimpatikus InterCityt, de nem akarok több száz embernek kellemetlenséget okozni. Esetleg, talán, ha valami csoda folytán kibírnám karácsonyig (akkor az általános hangulat miatt úgyis biztos hogy megteszem, számomra rettenetesen depresszív ünnep látni a sok szeretetet, szerelmet, amiben nekem soha nem lehet részem), akkor el tudom képzelni azt is, hogy egy üveg viszki elfogyasztása után kifekszem a mínuszokba, halálra fagyni.

Apropó, akik írnák, hogy szerelem, párkapcsolat nélkül is lehetnék boldog, csak keressek egy hobbit (ami eltereli a figyelmemet), üzenném, hogy pár évvel ezelőtt próbáltam, csúnyán belebuktam, pénzügyileg is, meg az önbizalmamat is jócskán rombolta csak. Pedig az a hobbi csak egy tárggyal, tárgyakkal volt kapcsolatos. De várakozásaimmal ellentétben nem hozta azt az örömöt, boldogságot, társaságot, barátokat, önbizalmat, amit vártam volna, nem sikerült elterelnie a figyelmemet a lányokról, csak a pénzemet vitte és csak stresszt okozott. Kiderült, hogy amibe belekezdek, abban elbukok, bármennyire is próbálom. Nem vagyok jó én semmihez, és semmiben, nem való nekem ez az élet nevű játék. Én nem is akartam, nem is kértem az életet, vissza szeretném adni…

szept. 7. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!