Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én csak esélyt szeretnék kapni. Olyan nagy kérés ez?
Olyan nagyon-nagy kérés az hogy esélyt szeretnék kapni -nem minden lánytól- mindössze egyetlen egy lánytól arra, hogy megismerjük egymást, amiből aztán akár több is kialakulhat? De neeem, mi egyáltalán esélyt sem kapunk! Senkitől!
Miért?!?!?
Így hogy lesz családom, gyerekeim, unokáim, ha?
Írja egy válaszoló egy korábbi kérdésre, hogy "Pedig bizony értékesek vagytok és nektek is lehetne részetek kölcsönös szerelemben."
De mikor írtam, hogy bizonyítsa, választ nem, csak 0 %-ot kaptam. Szóban megy a bullshitelés de esélyt nekem, nekünk ááá, egy sem ad. Egyszerűen esélyünk nincs bizonyítani, hogy "értékesek lennénk" vagy hogy "lehetne részünk kölcsönös szerelemben". Nem.
Elegem van. Elegem van az egész életből már 38 vagyok, de egyedül, viszonzott szerelem nélkül, vagy anélkül hogy valaki kimutatná hogy értékesek lennénk NEM AKAROM MEGÉRNI A 40-ET!
Valaki! Egy a millióból bizonyítsa már be nekem a fentieket, mert egyszerűen NEM HISZEM EL!!!
Nem a te hibad, rossz korszakba szulettel. Jelenleg a legnehezebb a dolga a sub5 ferfiaknak.......
40F incel
Nem fog mindenki párt találni. Lesznek olyan férfiak és nők akik partner nélkül élik le az életüket, ez a természetes kiválasztódás része.
Az állatvilágban sokkal sokkal kevesebb hím párosodik arányaiban, mint az emberek körében.
A probléma nem ez, hanem hogy sok ember eköré építi az életét. A másik nem visszacsatolásán múlik szerintük hogy értékesek-e vagy sem, mindent másokért csinálnak, hogy bezsebeljenek valami ego boostot. Talált meg a magad hobbijait, olyan életcélokat amiket egyedül is el tudsz érni, dolgozz az egézségeden és magától megjön majd az élniakarásod.
Nőként nem akarok már párválasztáskodni, hosszú ideje önszándékból vagyok egyedül és építem az életem saját magamnak. Ezer és száz életecélja lehet az embernek a szexen és a gyereken kívül.
Üvöltesz, toporzékolsz mint egy csecsemő, mégis miért adna neked esélyt bármelyik nő is? :)
Méltósággal fogadd el a sorsod!
Érzelmi zsarolással sosem fogsz célt elérni...
Szedd már össze magad és legyél férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!