Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én csak esélyt szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én csak esélyt szeretnék kapni. Olyan nagy kérés ez?

Figyelt kérdés

Olyan nagyon-nagy kérés az hogy esélyt szeretnék kapni -nem minden lánytól- mindössze egyetlen egy lánytól arra, hogy megismerjük egymást, amiből aztán akár több is kialakulhat? De neeem, mi egyáltalán esélyt sem kapunk! Senkitől!

Miért?!?!?

Így hogy lesz családom, gyerekeim, unokáim, ha?

Írja egy válaszoló egy korábbi kérdésre, hogy "Pedig bizony értékesek vagytok és nektek is lehetne részetek kölcsönös szerelemben."

De mikor írtam, hogy bizonyítsa, választ nem, csak 0 %-ot kaptam. Szóban megy a bullshitelés de esélyt nekem, nekünk ááá, egy sem ad. Egyszerűen esélyünk nincs bizonyítani, hogy "értékesek lennénk" vagy hogy "lehetne részünk kölcsönös szerelemben". Nem.

Elegem van. Elegem van az egész életből már 38 vagyok, de egyedül, viszonzott szerelem nélkül, vagy anélkül hogy valaki kimutatná hogy értékesek lennénk NEM AKAROM MEGÉRNI A 40-ET!

Valaki! Egy a millióból bizonyítsa már be nekem a fentieket, mert egyszerűen NEM HISZEM EL!!!

aug. 24. 16:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
82%

Vidéki kistelepülésen nem lehet ismerkedni. Költözz fel Pestre. Vagy csak el onnan, ahol most vagy egy másik helyre. Csak ne faluba vagy kisvárosba. A környezetváltozás jót tesz amúgy is időnként.

Ennyire ne tedd függővé az életedet a nőktől. Legyenek barátaid, férfiak is, nők is, akikkel összejárhatsz, elmehetsz ide-oda. Aztán vagy alakult valami, vagy nem. Ha nem, az SE gond. Barátokkal is szép az élet.

szept. 7. 20:35
 22/34 anonim ***** válasza:
49%

"Olyan nagy kérés ez?"

Igen.

szept. 7. 21:44
 23/34 anonim ***** válasza:
54%

20, már megint hisztizel, ha ilyen rinyagép vagy, ne csodálkozz, hogy nem kellesz a nőknek.

Érzelmi zsarolással próbálkozol újra és újra, az ilyennel azt a kevés nőt is messzire űzöd, akiknek esetleg szimpatikus lennél.

szept. 14. 07:29
 24/34 anonim ***** válasza:

Nah Kerdezo! Most olvastam el a legutobbi kommentedet.

Nem tudom, hogy elesz-e meg, de azert valaszolok.

Az a baj, hogy az itt leirt kommentek tobbsegebol egyaltalan nem a rosszindulat szol, csupan a szaraz igaszsag.

Az utolso valaszod minden kerdesre valaszt ad. Neked egy szakemberre van szukseged.

Itt sajnaltatod magad, ongyilkossagrol irogatsz, hatha valaki megszan es dob egy ismerkedos privit!

Egyeb eszrevetelek:

1. A tarskeresozes ma mar egyaltalan nem a legegyszerubb ismerkedesi forma, es egyaltalan nem megbizhato. Nagyon sok rajta a komolytalan szelhamos, a normalisakat pedig nehez kiszurni.

Valoszinuleg (amit mar irtam) a kisugarzasoddal van gond, ha mar a keped alapjan sem kapsz pozitiv visszajelzest. Gyanitom, hogy kitettel egy felig merges, felig depresszios szelfit, ahogy a szamitogeo elott ulsz egy besotetitett szobaban.

Az elso benyomas nagyon fontos, te meg mar ott elbuksz. Biztos a leirasodban is talalni nemi kivetnivalot.

2. Az oszules nem gond, sot! Lattam mar egy csomo ferfit, akiknek az osz haj egy kulonleges sarmot adott, na plane ha meg tarsult hozza egy kis borosta!

Kezdj el gyurni, sportolni- noveli az onbizalmat.

Jarj el kulonbozo esemenyekre. Ha szeretsz turazni pl. akkor vannak ilyen csoportok (fbon is!) akik heti szinten mennek, es barki csatlakozhat. Ott is lehet ismerkedni, es meg szamos ehhez hasonlo lehetoseg van. Eloben mindig jobb, mint a neten.

Ha apolatlan a fogsorod, akkor kezeltesd, mert az elegge kiabrandito tud lenni.

3. Az is szinte biztos, hogy ha eljutsz addig, hogy egy novel csevegesbe kezdj, akkor egybol razuditod az benned felgyulemlett frusztraciot, banatot es errol kisregenyt irsz neki.

Eloszor is: senkit sem erdekel.

Ilyen melyebb dolgokrol altalaban kesobb szoktak beszelni, plusz nem jo reszletesen belemenni, mert rohadtul leszivja a masik ember energiajat! Eleg azt mondani, hogy volt mar csalodasban reszed, de a noket a jelened es jovokeped erdekli leginkabb. Aki ilyen elkeseredett, eroltetett stilusban irogat, az nagyon visszataszito tud lenni.

4. Muszaj mas iranyba orientalodnod, hiszen az eddigivel nem jartal sikerrel.

szept. 14. 08:28
 25/34 anonim ***** válasza:

Én adok neked egy esélyt.

Írj nagadról valamit, meg küldj egy fotót. Nem vagyok felszínes, de szeretném látni, kinek adok esélyt.

szept. 14. 08:37
 26/34 anonim ***** válasza:

Volt már egyáltalán kapcsolatod? Ha igen, hány? Rettenetesen el vagy keseredve a szeretetlenségtől, abszolut mélyponton vagy! Tudom, milyen rossz egyedül, nem tartozni senkihez, mikor ugyanaz a napi forgatókönyv, az életed mókuskeréknek érzed csupán,

nincs ki haza vár, nincs kihez bújni és szólni, nincs akivel kikapcsolódhatnál, stb. Akkor sem a halál a megoldás! Próbálj változtatni az élethez és az emberekhez való negatív hozzáállásodon, ha kell, fordulj szakemberhez, nincs semmi baj ezzel.

szept. 14. 12:41
 27/34 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező! Megkaptam a képedet. Semmi baj nincs veled, viszont én javaslom a szakáll elhagyását, illetve egy divatosabb frizura nyírását.

Esténkén csinálj pár fekvőtámaszt, felülés, vannak erre ingyenes appok, pld home workout.

Nyilván Budapest vonzáskörzetében könnyebb lenne az ismerkedés, de a lakhelyeden sem lehetetlen, sőt.

szept. 14. 20:15
 28/34 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetnél fotót!
szept. 14. 21:54
 29/34 anonim ***** válasza:
48%

Miért kell mindenáron kapcsolat.

Tudod milyen sz@r?

Régóta gondolkodok a váláson.

Iszonyatos lusta és trehány a férjem, csak a gyerek miatt húzom az időt.

Már rég elhagytam volna.

Pokol egy házasság az enyém.

Örülj neki hogy nincs gondod....

Ha tehetném cserélnék veled életet.Hidd el!

Amikor meg akarsz szabadulni valakitől de nem tudsz mert a gyerekre hivatkozva úgyis mindig a nyomodban lesz és még gyagyás is.

De most tényleg magyarázd már el hogy mi olyan nagyon jó egy kapcsatban, hogy minden egyedülálló pasi azt akarja.

Dolgozol, mosol, főzöl, takarítasz, leckézel a gyerekkel, viszed edzésre, szexelsz olyannal akit nem kívánsz már egyáltalán és reménykedsz hogy egy nap baleset éri és nem jön többet haza.

okt. 17. 21:17
 30/34 anonim ***** válasza:
29. Az a jó benne, hogy lesz gyereked.
okt. 17. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!