Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én csak esélyt szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én csak esélyt szeretnék kapni. Olyan nagy kérés ez?

Figyelt kérdés

Olyan nagyon-nagy kérés az hogy esélyt szeretnék kapni -nem minden lánytól- mindössze egyetlen egy lánytól arra, hogy megismerjük egymást, amiből aztán akár több is kialakulhat? De neeem, mi egyáltalán esélyt sem kapunk! Senkitől!

Miért?!?!?

Így hogy lesz családom, gyerekeim, unokáim, ha?

Írja egy válaszoló egy korábbi kérdésre, hogy "Pedig bizony értékesek vagytok és nektek is lehetne részetek kölcsönös szerelemben."

De mikor írtam, hogy bizonyítsa, választ nem, csak 0 %-ot kaptam. Szóban megy a bullshitelés de esélyt nekem, nekünk ááá, egy sem ad. Egyszerűen esélyünk nincs bizonyítani, hogy "értékesek lennénk" vagy hogy "lehetne részünk kölcsönös szerelemben". Nem.

Elegem van. Elegem van az egész életből már 38 vagyok, de egyedül, viszonzott szerelem nélkül, vagy anélkül hogy valaki kimutatná hogy értékesek lennénk NEM AKAROM MEGÉRNI A 40-ET!

Valaki! Egy a millióból bizonyítsa már be nekem a fentieket, mert egyszerűen NEM HISZEM EL!!!

aug. 24. 16:45
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
28-as vagyok, köszi a fotót, el is felejtettem utána. Jól nézel ki, jobban, mint a férfiak többsége. 10-es skálán simán 8 pontot adnék neked. 10 évet letagadhatsz amúgy a korodból. Nem is tudom, hogy valós-e ez a 38. Nagyon szép az arcbőröd is, hibátlan, sugárzó, az arcodat illetően nagyon jó arányokkal rendelkezel, szép szimmetrikus vagy.
okt. 17. 22:51
 32/34 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a válaszokat, de nem tartom reálisnak a pesszimizmusod. Igenis nem nehéz párt találni. A hiba ott szokott lenni férfiaknál és nőknél is, hogy nem a saját szintjüknek megfelelő párra vágyakoznak.

Ha valóban rosszabb kinézetű 38 éves férfi vagy akkor is számtalan lehetőséged van.

- kövér nők

- idősebb nők

- gyerekes nők

Ők könnyebben elérhetőek mert nincs rájuk igény.

De! Még arra is van megoldás ha magadnál jobbat szeretnél. Férfiként ezt könnyen megteheted ha van pénzed. Számtalan gazdag rosszul kinéző idősebb férfinak van jó nője. Tehát ez egy reális lehetőség. Igaz ha nem vagy pénzes, akkor beletelhet 10 évbe is mire az leszel, de 48 évesen sem leszel idős és jó nőkkel tudsz lenni.

Ha esetleg nem lenne 10 éved képezni magad, dolgozni stb hogy legyen pénzed, és nem elégszel meg a saját szinteden lévő nőkkel (kövér és/vagy 50 körüli), akkor még mindig ott van például ázsia vagy bármely harmadik világbeli ország. Sok jó nő van és az eu-s letelepedés vonzó számukra. Ázsiban pedig kifejezetten menőnek számít egy átlag alatti fehér férfi is.

Van sok egyéb lehetőség is még plasztika, életmód váltás stb stb.

tehát ha csak a nőt szeretnél nincs nehéz dolgod rossz kinézetű pasiként sem.

okt. 18. 12:33
 33/34 anonim ***** válasza:
Szar lehet, de ezt neked kell meglépned. Ha mindent kipróbáltál, van valami elvárásod? Szerinted minden ugyanannyira rosszul jött be neked? Van ahol még próbálkoznál? Esetleg mi volt a legkevésbé ganébb? Mit ajánlanál másoknak ezzel a tapasztalattal?
okt. 18. 17:13
 34/34 anonim ***** válasza:
Az ha valaki nem akar veled ismerkedni! Te minden nővel ismerkedni akarsz? Nem. Tetszene ha erőszakkal rászednének téged arra, hogy nőkkel légy együtt? Nem. Akkor miért nem lehet megérteni, hogy azoknak a nőknek akiknél próbálkozol nem kellesz?
okt. 18. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!