Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik családot szeretnétek 27-36 év közöttiek: miért nem adtok esélyt egy férfinak 500 nettó alatt? Tényleg nem lehet belőle jó apa mert nem keres jól? Nem lehet, hogy ketten jobban megoszlanának a költségek is? Csak nettó 500 felett férfi valaki?
Figyelt kérdés
2021. júl. 19. 11:23
1/109 anonim válasza:
Az én férjem nem keres nettó 500at, mégis imádom és gyereket is vállaltam vele, mert fantasztikus ember. Ne általánosíts.
2/109 A kérdező kommentje:
Mennyit keres?
2021. júl. 19. 11:26
3/109 anonim válasza:
Én 8 hónapos terhes vagyok és a párom 250 nettót keres 🤷♀️
Imádom ezeket a felesleges, provokáló kérdéseket amúgy....
Biztos azért van olyan sok nehéz sorsú és szegény család mert mindenki nettó 500at keres...
4/109 A kérdező kommentje:
Nézzétek mégse kapok esélyt pedig ajtómon kopogtat a nettó 300 de megérzik, hogy ez kevés.
Pedig ha ő is ennyit keresne akkor az már nettó 600. Azért ketten ebből ki lehet jönni ha együtt lakik két ember.
Ez az én véleményem....
2021. júl. 19. 11:32
5/109 anonim válasza:
Kezdj el élni! Ne hülyeségeket olvasgass, nézz magad körül szét, gondolom a kollégáid, szomszédaid, volt osztálytársaid 80%-a is párkapcsolatban van, és gyereke akár tervben van.
6/109 anonim válasza:
Valószínűleg nem az anyagiakkal lesz a probléma ha nem adnak esélyt..... 🤷♀️
7/109 anonim válasza:
És miből gondolod, hogy a fizud miatt nincs nőd?
8/109 anonim válasza:
Nem azért fogok elutasitani valakit, mert nem keres nettó 500-at.
9/109 anonim válasza:
Interjúvold meg a nőt, hogy a popóján meg a hozomány ivadékokon kívül mit kíván még a közösbe tenni.
10/109 anonim válasza:
Gyenge troll vagy, kitalálhatnál vmi ötletesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!