Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik családot szeretnétek 27-36 év közöttiek: miért nem adtok esélyt egy férfinak 500 nettó alatt? Tényleg nem lehet belőle jó apa mert nem keres jól? Nem lehet, hogy ketten jobban megoszlanának a költségek is? Csak nettó 500 felett férfi valaki?
IBM, de még sorolhatnám napestig.
De a multi környezet se való mindenkinek amúgy se ...
62
Oke. Neked nem valo, mert nem birod az LMBTQmt rendben, de akkor ne sirj, hogy, csinos, egyedulallo, jol kereso Nőkét, en nem foglak valasztani.
63-as azért röhejes, hogy csak multinál lehet ismerkedni.
Megjegyzem az amerikai ( de bármilyen nyugat európai ) cégeknél egy egy ilyen 'próbálkozás' már 'sexual harrassment', tehát jobb óvatosnak lenni.
A pénz az igaz, hogy több de magánélet kevesebb, elég fix munkaidővel operálnak sokszor ( tapasztalat ), később kezdenek és később fejezik be a munkát. Ott nem végzel 3-kor, hanem 5-6-kor. Ettől kiég az ember véleményem szerint.
Igaz a home office már segít de akkoris.
Na mindegy, én bízom benne ,hogy lesz kisebb keresetű nő, aki beéri kevesebbel, és jól tud bánni a pénzzel. Hiába van sok pénzed ha nem osztod be, ugyanúgy elfogy.
Ja és 63-as semmi bajom az LMBTQ-val de olyan agresszívan tolják.
Amerikában Joe Biden most szavaztatta meg, hogy ingyenes a veteránoknak a nemváltoztató műtét.
Illetve a nővérem jelentkezett Írországban azt hiszem egy céghez ahol az egyik céges juttatás a 'hozzájárulás a nemváltoztató műtéthez' és ez benne volt az álláshirdetésben.
Baj ha engem ez zavar, hogy ennyire nyomatják?
64
A 800-1M.et is be kell osztani. Ez is nagyon kevés, épphogy elég, úgy elszálltak az árak. Szerintem meg az a rohejes, hogy az LMBTQ miatt nem mész multihoz, meg h sokat kell dolgozni, aztán sír a szád, hogy a csinos Nők elkerülnek. Milyen ember vagy te? Nem akarsz dolgoznibazért, hogy jobb legyen, meg többet tenni? K*rva jo apa leszel tényleg!)... egy jó apa ismérve, h mindent megtesz a csaladjáert....
65
Te nem jelentkezel ilyeb mutetre, slussz. Ennyi lenne a teendo vele...
66-os elég szomorú világ az, hogy csak az a jó ember aki agyon dolgozza magát és tele van lóvéval.
Sok ember vonódik ki ebből.
És nem sír a szám, ha tényleg csak emiatt kellek egy nőnek, merthogy terhelhető vagyok és szállítom a pénzt akkor kösz nem. Elég szomorú ha valaki csak a külsőt nézi egy nőnél, illetve csak a pénzt egy férfinál.
Magyarul ha valami történik az egyik külsejével a másik pénzével akkor ott megdöglött a kapcsolat. Kicsit felszínes nem?
Amúgy meg oké, hogy veled mindent be lehet nyeletni. Te vagy az a típusú ember aki sosem olvas újságot, semmit nem tud a környezetéről és nem is érdekli. Nincs véleményed semmiről minden oké.
Na szavazz jövőre is karácsonyra!
Big 4-nál vagyok frissdiplomás,éppen 2 éve diplomáztam és már keresek ennyit,amit te a kérdésben leírtál.
9-től 5-6-ig dolgozom,szezonban van túlóra,de minden egyes percét pluszban megfizetik.
Kb 70-80%-ban home officeban vagyok még a vírus miatt.
El lehet dönteni megéri-e neked. Mert szerintem igen...
25N
Nettó 800-at keresek, és szóba sem állnak velem a nők.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!