Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 eves ferfi oregnek szamit? 35 F
Nekem is 35 évesen kezdődött a kapuzárási pánikom.
Amúgy attól függ, ha van már családod, anyagilag rendben vagy, akkor élj,éld meg az álmaid. Ha most kezded ezt az egészet akkor picit későn vagy már.
N
Nem vagy öreg.
"Egykorúak" vagyunk, csak én nő vagyok.
42 vagyok és nem érzem, hogy ennyi lennék, sőt lélekben egy hülye gyerek vagyok, persze felnőtt fejjel. Fizikálisan is simán a 20-as éveimet hozom, mondjuk én kosárlabdázok és azon még nem vettem észre, hogy valamivel is kevesebbet bírnék, mint 20 évvel ezelőtt. Kinézetre 30-asnak néznek.
Szerintem az öreg, aki annak hiszi magát és bele is törődik a dolgokba. Szerintem 50-es években is fiatal, még egy férfi, ha fitten tartja magát és ad magára. A lényeg, hogy mindig maradjon a gyerekből az emberben, ha kiveszik valakiből a gyereki énje, akkor ott kezdődik az öregedés szakasza.
31F vagyok és nem érzem magam öregnek ,csak bölcsebbnek. Persze nyilván más problémákkal küzdök, mint a húszas éveim elején, mikor még csak tanulni kellett, meg edzeni. Most bejött a munka, kevesebb időm van, de ugyanúgy próbálok időt szakítani a mozgásra is, ez fontos. Viszont amit észrevettem, hogy jobban kiismertem a körülöttme lévő embereket és másként látok sokmindenkit, mint mondjuk 10 éve. Például gyerekkori barátomat is, akivel már nem igazán van kedvem lógni.
Nők terén pedig nagyon durva, hogy a velem egykorú nőket milyen öregnek látom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!