Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 35 eves ferfi oregnek szamit? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 eves ferfi oregnek szamit? 35 F

Figyelt kérdés
En nagyon oregnek erzem magam. Regen azt hittem, hogy egy 35 eves ferfi meg nagyon fiatal, de ra kellett jonnom, hogy oregszem. Ramtort a kapuzarasi panik. Azon agyalok, hogy sosem lesz senkim. Nem lesz csaladom. Egyedul maradok. Mert az utobbi 10 evet elpzaroltam. Es mar nem lehet visszahozni az elpazarolt eveket. Elvesztek vegleg...

2021. júl. 17. 19:44
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
8%
Nem kicsit, nagyon.
2021. júl. 17. 19:46
 2/33 anonim ***** válasza:
15%
Sírhelyet megvetted már remélem.
2021. júl. 17. 19:54
 3/33 anonim ***** válasza:
70%
igazából egy 15 éves gyerek is érezheti magának vénembernek ha egésznap tesped nem csinál semmit, a különbbség annyi hogy ő hamarabb regenálódik ha elkezd mozogni.. ennyi idősen rá kell feküdni a test edzésre ha élő embernek szeretnéd érezni magad.
2021. júl. 17. 19:58
 4/33 anonim ***** válasza:
85%
Nem vagy öreg!
2021. júl. 17. 20:00
 5/33 anonim ***** válasza:
44%

Nekem is 35 évesen kezdődött a kapuzárási pánikom.

Amúgy attól függ, ha van már családod, anyagilag rendben vagy, akkor élj,éld meg az álmaid. Ha most kezded ezt az egészet akkor picit későn vagy már.

N

2021. júl. 17. 20:01
 6/33 anonim ***** válasza:
61%
Ha így érzed, akkor öreg vagy. A korod alapján nem. De ha eddig nem volt tartós párkapcsolatod, és most kezdesz el keresgélni, akkor eléggé hátrányban vagy. A legtöbb nőnek 30 fölött már van gyereke van, vagy éppen most tervez a párjával.
2021. júl. 17. 20:03
 7/33 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagy öreg.

"Egykorúak" vagyunk, csak én nő vagyok.

2021. júl. 17. 20:12
 8/33 anonim ***** válasza:
82%
Mihez képest. 20 éveshez igen. Amúgy összességében nem vagy öreg. Viszont ha családot is akarsz, akkor bele kell húzni.
2021. júl. 17. 20:13
 9/33 anonim ***** válasza:
63%

42 vagyok és nem érzem, hogy ennyi lennék, sőt lélekben egy hülye gyerek vagyok, persze felnőtt fejjel. Fizikálisan is simán a 20-as éveimet hozom, mondjuk én kosárlabdázok és azon még nem vettem észre, hogy valamivel is kevesebbet bírnék, mint 20 évvel ezelőtt. Kinézetre 30-asnak néznek.

Szerintem az öreg, aki annak hiszi magát és bele is törődik a dolgokba. Szerintem 50-es években is fiatal, még egy férfi, ha fitten tartja magát és ad magára. A lényeg, hogy mindig maradjon a gyerekből az emberben, ha kiveszik valakiből a gyereki énje, akkor ott kezdődik az öregedés szakasza.

2021. júl. 17. 20:15
 10/33 anonim ***** válasza:
70%

31F vagyok és nem érzem magam öregnek ,csak bölcsebbnek. Persze nyilván más problémákkal küzdök, mint a húszas éveim elején, mikor még csak tanulni kellett, meg edzeni. Most bejött a munka, kevesebb időm van, de ugyanúgy próbálok időt szakítani a mozgásra is, ez fontos. Viszont amit észrevettem, hogy jobban kiismertem a körülöttme lévő embereket és másként látok sokmindenkit, mint mondjuk 10 éve. Például gyerekkori barátomat is, akivel már nem igazán van kedvem lógni.

Nők terén pedig nagyon durva, hogy a velem egykorú nőket milyen öregnek látom...

2021. júl. 17. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!